HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Olay tazeyken oyunda affedersiniz ama kıçımızı yırttık bir yetkili konuya el atsın durumu açıklayalım diye. Bugün Türkay'ın yanında da dedim 2 dakika dinle diye çekip gitti. Hal böyle olunca bize de ne yapmak düşüyor siz düşünün birde, elbette kolay değil kaç kişinin derdinle uğraşıyosunuz ama şuanda bu ...... yapan adamlar oyunda fıldır fıldır dolaşmakta. Bizim zorumuza bu gidiyo.
Sizinde kandiliniz mübarek olsun.
ben mi çaldım birader adamın itemini benim adımı niye kullanıyon burda
herşey size müstehak ben neyin ne olduğunu kayıtlardan görüyorum ruhunuz şad olsun
Son düzenleme:
bi bak ozaman bunca yıllık oyuncuyuz haklıyız sende böyle kestirip atarsan oyuncu napsın
bi bak ozaman bunca yıllık oyuncuyuz haklıyız sende böyle kestirip atarsan oyuncu napsın
Ben 5 yılda yüzlerce kez item iadesi yaptım, yüzlerce kez senin anlattığın olaydan hesap kapattım artık yapmıyorum. yapılabilecek tek şey var adamla ilgili bir videon varsa yolla kapatılır yoksa gelip ağlama burda
videolarımız çok allaha şükür sana aglicak kadarda düşmedik naparsan yap allahından bul
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)