HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Lafla peynir gemisi yürümez zaten ne diye tribe bağladin ki ben sen hırsızsın demedim yarasi olan gocunur![]()
işte senin beynin bu
aşağıdaki cümlenin anlamını açıkla ozaman
Aran iyise senin de vardir öyle işlerin
işte senin beynin bu
aşağıdaki cümlenin anlamını açıkla ozaman
Aran iyise senin de vardir öyle işlerin
bence senin beyninde bir sorun var
ben orda var dememişim vardir demişim ihtimal üzerine konuşmuşum yani ama dediğim gibi yarasi olan gocunur :m08:
bence senin beyninde bir sorun var
ben orda var dememişim vardir demişim ihtimal üzerine konuşmuşum yani ama dediğim gibi yarasi olan gocunur :m08:
son olarak pm deki son satırda yazıyı yerleştirirken nickle arada çok boşluk bırakmıssın bunun üzerinde biraz daha çalışman lazım.

Arkadaşlar kendilerinin ne oldugunu gayet iyi biliyor ve bu
kadar yüzsüzlük olmaz benceHem vs de yeniliyor Hem
Küfür Ediyor Ayrıca O Paylaştığın Videonun Devamınıda
Ben Gösteriyim Ve O Videoda Benim Pm'in Videosunu
Neden Çekmedin Korktun Mu yoksa Neyse Allahtan
Bende Fotoğrafları var Kesmeseydin Keşke Videoyu
![]()
Bir daha Herkesle Herşeyini Paylaşma Bence
Buda O videonun Devamındaki Konuşmalar
![]()
Hadi Burak Ve Koraycım Size İyi Şanslar Bunları Buraya Bıraktım
Az Çok Tanısınlar İstedim Nasıl Biri Oldugunu Kaç Tane
Yüzün Varsa Masken Düştü Artık![]()
Canısı Normal Bir Konuşma penceresindeki Ekran Görüntüsünün Üst Ve Al Köşelerinin Ve Yan köşerinin çizgileri Bellidir. Aşşağıdaki Gibi.
Fakat Sahte ss 'yi Tasarlayan Arkadaşımız Biraz Acemi oldugundan Ekran pencerini Kırparken Fazla Kemirmiş Heyecandan olucak Sanırım Alt Ve üst Köşeleri Fazla Kırpmışsın buyur Bak

Keşke SS lerini Biraz Daha orjinal Yapsan Cebi
Bak şimdi Halilin Başını Yaktın Daha öncede Sahte ss üzerinden Multi Ban yemiştin
Ha Birde Merak ettim Sorayım
Videonun Devamındaki Resim Olarak Bunu Atmışsın ;
Senin Tarih Ve Saatin Geriye Doğrumu Gidiyor Attıgınn Sahte SS 28.12.2014 :21:10:41 Zamanında Ve Sonrasında Konuşulan ss olarak Attıgın Resimde Tarih Ve saat 21.12.2014 : 22:11:54
Bu Gün Çektiğin ( 28.12.2014 ) Konuşma Ss sinin Nasıl Oluyorda Devamı 21.12.2014 Tarihinde Çekiliyor
şimdi Bak Aslan Parçası İnsanların Adına Yapılan Sahte Ses kayıtları Telefon Görüşmelerindeki Alınan Ses Kayıtları onların Adına Düzenlenmiş Sahte Bilgiler Suçtur
Gerekli Kanıtlar Ortada Ve Adminlerede Özel Bildirimi Yaptım Saat Aralıgındaki Konuşma Logları incelendikden Sonra Gerekli işlemi Yönetim Yapacaktır. Benim Adıma Yapmış oldugun Bu Sahtekarlıgıda Seninle Yasal Olarak Görüşmeyi Planlıyorum
@admin; @Shorty; @erdemaa; @DN Angel; Gerekli incelemeleri Yapabilir misiniz Cevabımla Birlikde.
Unutmadan şunuda Paylaşayım Daha öncede Yediğin Banların Sebebi Bug Ve Sahte SS idi
Bu Videoda Kendini Anlattıgın Bir Video
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@admin; @Shorty; @erdemaa; @DN Angel; @peacemackers;
Son düzenleme:
Canısı Normal Bir Konuşma penceresindeki Ekran Görüntüsünün Üst Ve Al Köşelerinin Ve Yan köşerinin çizgileri Bellidir. Aşşağıdaki Gibi.
![]()
Fakat Sahte ss 'yi Tasarlayan Arkadaşımız Biraz Acemi oldugundan Ekran pencerini Kırparken Fazla Kemirmiş Heyecandan olucak Sanırım Alt Ve üst Köşeleri Fazla Kırpmışsın buyur Bak
![]()
Keşke SS lerini Biraz Daha orjinal Yapsan CebiBak şimdi Halilin Başını Yaktın Daha öncede Sahte ss üzerinden Multi Ban yemiştin
![]()
Ha Birde Merak ettim Sorayım
Videonun Devamındaki Resim Olarak Bunu Atmışsın ;
![]()
Senin Tarih Ve Saatin Geriye Doğrumu Gidiyor Attıgınn Sahte SS 28.12.2014 :21:10:41 Zamanında Ve Sonrasında Konuşulan ss olarak Attıgın Resimde Tarih Ve saat 21.12.2014 : 22:11:54
Bu Gün Çektiğin ( 28.12.2014 ) Konuşma Ss sinin Nasıl Oluyorda Devamı 21.12.2014 Tarihinde Çekiliyor
şimdi Bak Aslan Parçası İnsanların Adına Yapılan Sahte Ses kayıtları Telefon Görüşmelerindeki Alınan Ses Kayıtları onların Adına Düzenlenmiş Sahte Bilgiler Suçtur
Gerekli Kanıtlar Ortada Ve Adminlerede Özel Bildirimi Yaptım Saat Aralıgındaki Konuşma Logları incelendikden Sonra Gerekli işlemi Yönetim Yapacaktır. Benim Adıma Yapmış oldugun Bu Sahtekarlıgıda Seninle Yasal Olarak Görüşmeyi Planlıyorum
@admin; @Shorty; @erdemaa; @DN Angel; Gerekli incelemeleri Yapabilir misiniz Cevabımla Birlikde.
Unutmadan şunuda Paylaşayım Daha öncede Yediğin Banların Sebebi Bug Ve Sahte SS idi
Bu Videoda Kendini Anlattıgın Bir Video
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@admin; @Shorty; @erdemaa; @DN Angel; @peacemackers;
naber sherlock

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hem vs de yeniliyor Hem