HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Neyi kanıtlayim çocuk kendisi saklamiyor neyini kanitlayim dahaiftira atan sensin sen kanitla madem , he birde şu var zamanin da erco 130 level çar vermişti emin isimli bi kardeşimize fakat msn adresi yok demişti yani şifresini erco da biliyordu ne hikmetse çar soyuldu daha sonra erco çari T karşiliğin da başka birini msn ile beraber devretti he ama olsun dert değil siz namuslu çocuklarsiniz buna da vardi bir bahaneniz klavye abileri sizi
![]()
siz kelimesini bi çıkar ben burak yada koray değilim canım
O ara çarda ben vardım Loglara bakılırsa aramızda Bi konuşma geçmedi sadece yanına gelip Dans ettim ely2de yaptığın shoplu ssler duruyo 2. Vurgunu yapcam sna sen dur rezil şey seni![]()
​Bakılsın gerçekler çıkar
Emin ol Kafana Tkma bilmiyodun böyle bi foto çekeceğimi 
siz kelimesini bi çıkar ben burak yada koray değilim canım
Aran iyise senin de vardir öyle işlerin

Aran iyise senin de vardir öyle işlerin![]()
M2-TR de oynuyodum 20010 dan beri oynuyorum son 1 aydır bıraktım kimsenin 1 kurusnu karsılıksız aldıysam en adi şerefsiz olayım ama bana iftira attıgın için sen şerefsizsin
Ely3 de Rees diye sor çar dizdiklerim anlatır karşına gelirse
M2-TR de oynuyodum 20010 dan beri oynuyorum son 1 aydır bıraktım kimsenin 1 kurusnu karsılıksız aldıysam en adi şerefsiz olayım ama bana iftira attıgın için sen şerefsizsin
Ely3 de Rees diye sor çar dizdiklerim anlatır karşına gelirse
Lafla peynir gemisi yürümez zaten ne diye tribe bağladin ki ben sen hırsızsın demedim yarasi olan gocunur

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...