Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Fames'ten itiraflar :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LugonShera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

emin ol senin gibi sahtekarlık yapmadan aldılar o itemleri :)

Boş laf yapma ben bir kere bile brinden hakkim olmadan bişey almadim veya hırsızlıktan ban yemedim fakat burak yani Lacdigest zamaninda Demainlove yi soymustu zaten kendi de inkar etmiyor bunu gidin sorun yani hem yapiyorsunuz hem unatmiyorsunuz boş laf yapma :)

Boş laf yapma ben bir kere bile brinden hakkim olmadan bişey almadim veya hırsızlıktan ban yemedim fakat burak yani Lacdigest zamaninda Demainlove yi soymustu zaten kendi de inkar etmiyor bunu gidin sorun yani hem yapiyorsunuz hem unatmiyorsunuz boş laf yapma :)

doğru sen anca sahte ss yap da ban ye demi çok şereflisin(!) :D

Kendi setiniz çok sağlamsa 1-1 Arena Veya 2-2 potlu enerjili atabiliriz 3-3 de olur o kdr setine guveniyorsan ;)

Kendi setiniz çok sağlamsa 1-1 Arena Veya 2-2 potlu enerjili atabiliriz 3-3 de olur o kdr setine guveniyorsan ;)

​Çok konuşma burak yukardaki fotoğraflara bakıp haline acı lütfen çünkü ben şuanda senin için çok üzülüyorum bu oyuna kendini bu kadar kaptırma ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri