HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
emin ol senin gibi sahtekarlık yapmadan aldılar o itemleri![]()
Boş laf yapma ben bir kere bile brinden hakkim olmadan bişey almadim veya hırsızlıktan ban yemedim fakat burak yani Lacdigest zamaninda Demainlove yi soymustu zaten kendi de inkar etmiyor bunu gidin sorun yani hem yapiyorsunuz hem unatmiyorsunuz boş laf yapma

Boş laf yapma ben bir kere bile brinden hakkim olmadan bişey almadim veya hırsızlıktan ban yemedim fakat burak yani Lacdigest zamaninda Demainlove yi soymustu zaten kendi de inkar etmiyor bunu gidin sorun yani hem yapiyorsunuz hem unatmiyorsunuz boş laf yapma![]()
doğru sen anca sahte ss yap da ban ye demi çok şereflisin(!)

doğru sen anca sahte ss yap da ban ye demi çok şereflisin(!)![]()
Hırsızlık yapmak şerefli bir iş olarak gördüğünüz bişey sanirim

Kendi setiniz çok sağlamsa 1-1 Arena Veya 2-2 potlu enerjili atabiliriz 3-3 de olur o kdr setine guveniyorsan 

Kendi setiniz çok sağlamsa 1-1 Arena Veya 2-2 potlu enerjili atabiliriz 3-3 de olur o kdr setine guveniyorsan![]()
​Çok konuşma burak yukardaki fotoğraflara bakıp haline acı lütfen çünkü ben şuanda senin için çok üzülüyorum bu oyuna kendini bu kadar kaptırma

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...