C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Telefon Şakası (Yardım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SIKINTIY0K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 581

SIKINTIY0K

Level 4
TM Üye
Konular
45
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 3 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
73
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar profesyonel bir şekilde telefon şakası yapmaya başlayacağım. Fakat kayıt işini nasıl yapmalıyım bir fikrim yok. Mikrofon şart sanırım. Mikrofon tavsiyeniz olursa sevinirim. c-1 alacaktım fazlamı gelir ?

Konuşurken sesi microfona ver youtube den telsiz sesini dibine kadar aç şakanın kralı :l03:

Konuşurken sesi microfona ver youtube den telsiz sesini dibine kadar aç şakanın kralı :l03:

Bir mikrofon alayım yani değil mi _? birde sesi nasıl kayıt ederim ? hangi programlarla yani ?

Bir mikrofon alayım yani değil mi _? birde sesi nasıl kayıt ederim ? hangi programlarla yani ?

Ne tür bir telefon ile yapıcagını bilmiyorum.

Android veya İOS Telefon ile Ses kayıt cihazı indiriniz. Sesinizi derinden kayıt etmesine gerek yok sonuçta bir şaka şaka olduğunu elbet öğrenicek.

Ne tür bir telefon ile yapıcagını bilmiyorum.

Android veya İOS Telefon ile Ses kayıt cihazı indiriniz. Sesinizi derinden kayıt etmesine gerek yok sonuçta bir şaka şaka olduğunu elbet öğrenicek.

Fakat karşıdaki kişinin sesi çok az geliyor. Buda şaka ne kadar iyi olursa olsun kötülüyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri