Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

- NetMarLis.Com - Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheAlacaLie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Netmarlısten aldım ve cok pısman oldum tavsıye etmem kımseye

evet referans olarak bile bu siteyi gösteriyorsanız biraz sıkıntılı bir firma olduğunuz ortada :)

Aktif olan bir oyunu referans olarak gösteriyorum. Sıkıntıyı göremedim. ? Senin ne kadar edepsiz bir insan olduğunuda @anksoft; un çalışan arayışı içinde olduğu konudaki yorumlarından hatırlıyorum. Ayrıca kaldırıp elaman başvurusunu bana gönderen sendin. İki firmayada farklı yaşları belirterek tabi. Önce dürüst ol , edepli ol sonra gel burdan laf yetiştir. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aktif olan bir oyunu referans olarak gösteriyorum. Sıkıntıyı göremedim. ? Senin ne kadar edepsiz bir insan olduğunuda @anksoft; un çalışan arayışı içinde olduğu konudaki yorumlarından hatırlıyorum. Ayrıca kaldırıp elaman başvurusunu bana gönderen sendin. İki firmayada farklı yaşları belirterek tabi. Önce dürüst ol , edepli ol sonra gel burdan laf yetiştir. :)

Okan böylelere cevap verme,bak ben cevap veriyorum da sayfalarca tartışma konusu oluyor :) bu gibi kişiler laftan anlamazlar,türkmmo'nun yaş seviyesini sende benim kadar iyi biliyorsun o yüzden yorulmaya değmeyecek kişilere vakit harcamak kadar boş bişey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri