mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kristal Gelmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan esat4243
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

nasıl yok anlamıyorum @erdemaa;

Simdi netten sitede sunucu 2 de 50 kristal var oyunda 3 bolumude denedim 3 nde de nesne market depo vs baktim kristal yok kayip ama nette 50 kristal var sunucu 2 de ben pidge 2. Sirada oldugu icin sunucu 2 diye satin aldm fakat oyunda kristal yok hic yoneticiler ilgilenmedi guvenip kristtal alirken bida dusuncem

Moderatör tarafında düzenlendi:
Simdi netten sitede sunucu 2 de 50 kristal var oyunda 3 bolumude denedim 3 nde de nesne market depo vs baktim kristal yok kayip ama nette 50 kristal var sunucu 2 de ben pidge 2. Sirada oldugu icin sunucu 2 diye satin aldm fakat oyunda kristal yok hic yoneticiler ilgilenmedi guvenip kristtal alirken bida dusuncem
@Shorty; @admin; @erdemaa; İLGİLENECEKTİR BEN KEFİLİM !

be8myf.jpg
beta ely de yok normal sitede var zaten normal site üzerinden satın alım 2 gündür ilgilenen olmadı bir daha güvenmicem hiç bir oyuna insan bi nbe oldu der nasıl gm nasıl yönetici bunlar param da gitti gerekirse dolandırıldım diye şikayette bulunucam ayıptır ya ilgilenin

be8myf.jpg
beta ely de yok normal sitede var zaten normal site üzerinden satın alım 2 gündür ilgilenen olmadı bir daha güvenmicem hiç bir oyuna insan bi nbe oldu der nasıl gm nasıl yönetici bunlar param da gitti gerekirse dolandırıldım diye şikayette bulunucam ayıptır ya ilgilenin
@admin; @Shorty; @peacemackers; @erdemaa; HAKSIZLIK YAPMAZLAR ASLA GÜVENEBİLİRSİN ONLARA İlgilenecektir ofisteki arkadaşlar @admin; emrah abi dediyse .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri