HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
nasıl yok anlamıyorum @erdemaa;
Simdi netten sitede sunucu 2 de 50 kristal var oyunda 3 bolumude denedim 3 nde de nesne market depo vs baktim kristal yok kayip ama nette 50 kristal var sunucu 2 de ben pidge 2. Sirada oldugu icin sunucu 2 diye satin aldm fakat oyunda kristal yok hic yoneticiler ilgilenmedi guvenip kristtal alirken bida dusuncem
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Shorty; @admin; @erdemaa; İLGİLENECEKTİR BEN KEFİLİM !Simdi netten sitede sunucu 2 de 50 kristal var oyunda 3 bolumude denedim 3 nde de nesne market depo vs baktim kristal yok kayip ama nette 50 kristal var sunucu 2 de ben pidge 2. Sirada oldugu icin sunucu 2 diye satin aldm fakat oyunda kristal yok hic yoneticiler ilgilenmedi guvenip kristtal alirken bida dusuncem
@admin; @Shorty; @peacemackers; @erdemaa; HAKSIZLIK YAPMAZLAR ASLA GÜVENEBİLİRSİN ONLARA İlgilenecektir ofisteki arkadaşlar @admin; emrah abi dediyse .beta ely de yok normal sitede var zaten normal site üzerinden satın alım 2 gündür ilgilenen olmadı bir daha güvenmicem hiç bir oyuna insan bi nbe oldu der nasıl gm nasıl yönetici bunlar param da gitti gerekirse dolandırıldım diye şikayette bulunucam ayıptır ya ilgilenin![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)