Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Gündüzcüler Topiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DN Angel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1K
  • Görüntüleme Görüntüleme 51K
Radyasyon bir yana,radyasyondan çok hastalar zarar veriyor.Çok saldırganları var,sinirli geliyorlar zaten.Yani yanlış anlayıp saldırgan hareketlerde bulunuyorlar.Ümraniye Devlet Hastanesinde iken neredeyse dayak yiyecektim :f27:
:m15: geçmis olsun bazen böyle seyler oluyor bunun nedeni eğitimsizlikten kaynaklarınıyor malesef yetkili eğitim almayan insanlar bilip bilmeden konuşuyor

:m15: geçmis olsun bazen böyle seyler oluyor bunun nedeni eğitimsizlikten kaynaklarınıyor malesef yetkili eğitim almayan insanlar bilip bilmeden konuşuyor
Kendi vatandaşımız ayrı,Suriyelisi bile kavga çıkarıyor.''Biz Suriyeliyiz öncelikliyiz'' diye kavga çıkaran bile oldu.Çete bunlar çete.:016::f27:

Radyasyon bir yana,radyasyondan çok hastalar zarar veriyor.Çok saldırganları var,sinirli geliyorlar zaten.Yani yanlış anlayıp saldırgan hareketlerde bulunuyorlar.Ümraniye Devlet Hastanesinde iken neredeyse dayak yiyecektim :f27:

Sence her şey eğitimsizlik mi ? Anadoluda ben pek çok şehir gezdim o kadar hoşgörülü,bilgili insanlar var ki hiç eğitim almamışlar bile çoğu ilkokul mezunu falan eğitim sadece beyni değiştirir ruhu değiştirecek hoşgörü,sabırdır bu bana göre böyledir.Herşeyi eğitimsizliğe vurmak çok kolaya kaçıyor ve bazı insanlara haksızlık oluyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri