Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herşey dahil benceBazen bilinçlendirme bile yetmiyorBabaannem öncelikli olduğu için benim sıramada daha çok olduğu için zorla içeriye sokmuştu rezil olmamak için girmiştim
İnsan insanın hakkına göz dikiyorsa bunun eğitimle değil inançla ilgisi vardır bana göre

Arkadaşlar akşam yemeği için annem okuldan dönmeden sac böreği yapmam gerek,hanımeller mutfağa.Cümleten iyi akşamlar :l04:
Arkadaşlar akşam yemeği için annem okuldan dönmeden sac böreği yapmam gerek,hanımeller mutfağa.Cümleten iyi akşamlar :l04:
Kolay gelsin

Sence her şey eğitimsizlik mi ? Anadoluda ben pek çok şehir gezdim o kadar hoşgörülü,bilgili insanlar var ki hiç eğitim almamışlar bile çoğu ilkokul mezunu falan eğitim sadece beyni değiştirir ruhu değiştirecek hoşgörü,sabırdır bu bana göre böyledir.Herşeyi eğitimsizliğe vurmak çok kolaya kaçıyor ve bazı insanlara haksızlık oluyor.
Eğitim dediğim gidip 12 yıl okumak değil.İnsan kendini değistirmesi lazım bunun içinde okula gıtmesede olur bırazcık kitap okusa kitapların o büyüyü dünyasında birazcık yolculuk yapsa zaten eğitimli olur.Eğitim aile de başlar anadolu insanlarındaki aile yapısı batı bölgelerdeki aile yapısından daha iyidir.En azından büyüğe nasıl saygı göstericeksın küçüğü nasıl seveceksin onları gösteriyolar ama batı tarafında görüyoruz 15yaşındaki çocukların neyler yaptığını @erdemaa ; senin nerde yaşadığını bilmiyorum ama eğer istanbul gibi büyük bi yerde yaşıyorsan cocukların neyler yaptıgını iyi bilirsin.Demiştin ya ilkokul'a gitmemiş çocuk bile o aile yapısı sayesinde üniversite ye gitmiş bi gençten daha eğitimli olabiliyor.Geçende kim milyoner olmak istere bi pazarcı teyzemiş katılmıştı çoğu üniversiteli genç ten daha eğitimli di çünkü teyzemişin dediği laf şurdu ''ben 12yaşında dağda cobanlık yaparken elimde kitap vardı o kitapları okuyordum'' demişti ama yakın zaman da mankenin birisi ''dağdaki çoban ile benim oyum bir mi?'' dediyordu şimdi söyleyin bana sizce hangisi daha eğitimli ?
"Eğitim gerçeklerin öğretilmesi değildir, düşünmek için aklın eğitilmesidir..."
- Albert Einstein
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)