Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
:m15: geçmis olsun bazen böyle seyler oluyor bunun nedeni eğitimsizlikten kaynaklarınıyor malesef yetkili eğitim almayan insanlar bilip bilmeden konuşuyor
Yalnız sadece eğitimsizlik değil ne kadar eğitim alsanda değişmiyor bazı şeyler
Son düzenleme:
Ahlak ve görgü konusunda eksiklik baş problem..Katılıyorum.Sence her şey eğitimsizlik mi ? Anadoluda ben pek çok şehir gezdim o kadar hoşgörülü,bilgili insanlar var ki hiç eğitim almamışlar bile çoğu ilkokul mezunu falan eğitim sadece beyni değiştirir ruhu değiştirecek hoşgörü,sabırdır bu bana göre böyledir.Herşeyi eğitimsizliğe vurmak çok kolaya kaçıyor ve bazı insanlara haksızlık oluyor.
Meslea bir Polis memurumuz bana gelip öncelik istedi.Diğer hastalarımdan farkı yoktur,bu yüzden öncelik vermem.Sonra da tartışma çıkarmaya başladı.Dediğin gibi eğitimle bitmiyor herşey.Ama bir yandan da hastaların bilinçlendirilmesi de önemli.Yalnız sadece eğitimsizlik değil ne kadar eğitim alsanda değişmiyor bazı şeyler
:m15: geçmis olsun bazen böyle seyler oluyor bunun nedeni eğitimsizlikten kaynaklarınıyor malesef yetkili eğitim almayan insanlar bilip bilmeden konuşuyor
Bir şahıs ne kadar eğitim alırsa alsın ''adamlık'' vasfı bulunmuyorsa her yerde belli eder kardeşim, ben Yozgat'ta yaşıyorum kamu alanlarında tartışma gördüysem, hepsi takım elbiseli, okumuş etmiş kendili belli eden insanlar çünkü haklarını biliyorlar lakin bazılarıda hakları olmadığı halde karşısındakini aptal yerine koyuyor ve ben senden iyi bilirim mantığına bürünüyor.
Meslea bir Polis memurumuz bana gelip öncelik istedi.Diğer hastalarımdan farkı yoktur,bu yüzden öncelik vermem.Sonra da tartışma çıkarmaya başladı.Dediğin gibi eğitimle bitmiyor herşey.Ama bir yandan da hastaların bilinçlendirilmesi de önemli.
Bazen bilinçlendirme bile yetmiyor
Babaannem öncelikli olduğu için benim sıramada daha çok olduğu için zorla içeriye sokmuştu rezil olmamak için girmiştim
İnsan insanın hakkına göz dikiyorsa bunun eğitimle değil inançla ilgisi vardır bana göreŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)