Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

[Python] [F7] Otomatik Pelerin Sistemi #DemirGame

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DemirGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çok Guzel Bunu Envanter İçine Hızlı Menü Şeklnde Ekelememz Mumkunmu o daha kullanışlı olacaktır

Örnek Görüntü :

Z74akZ.png

sen ordan burdan yardım dilenip millete ben sizden iyi metin2den anlıyorum diyen değil misin ? xdxdxd

sen ordan burdan yardım dilenip millete ben sizden iyi metin2den anlıyorum diyen değil misin ? xdxdxd

Bilader sen bu forumun amacını anlamıon herhalde yardım dılenmek degıl o yardım ıstemek sen ananın karnındamı ogrendın her bışeyı dunyadakı herşey ıcın yardıma ıhtıyac vardır sadece oyun ıcın degıl ayrıca 1/1 saltanat files bitince gorcen bakam
şuanda progamer sltanat files v1 acıklı bır fıles olmasına rağmen yuzlerce kişi kullanıyor orjınal saltanat pet guı sıyle beraber ypnca gorcez bkm

Bilader sen bu forumun amacını anlamıon herhalde yardım dılenmek degıl o yardım ıstemek sen ananın karnındamı ogrendın her bışeyı dunyadakı herşey ıcın yardıma ıhtıyac vardır sadece oyun ıcın degıl ayrıca 1/1 saltanat files bitince gorcen bakam
şuanda progamer sltanat files v1 acıklı bır fıles olmasına rağmen yuzlerce kişi kullanıyor orjınal saltanat pet guı sıyle beraber ypnca gorcez bkm
@At Bacagi; :FDHsgh sana diss var

Moderatör tarafında düzenlendi:
gui sıyle mi yapcan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri