HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Loading ekranında kalıyor. kodları hem konudan kopyalarak denedim hemde anlatım.py den hiç bir şekilde işe yaramıyor.
### edit.:
sorun düzeldi anlatım py. den tekrar yaptım kodların sonunda boşluklar oluşmuş o yüzden girmiyormuş. ve en son game.py nin sonuna ekeldimz kodun # pelerin diye biten yani
onun altına 1 boşluk bırakın.
Saol Dostum Yükleme Ekranında Kalıyordu bu dediklerini yapınca Düzeldi...
Root game.py açılır
İmport chat aratılır altına:Kod:import eventeklenir.
onPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.__PressQuickSlot(7)
aratılır altınaKod:onPressKeyDict[app.DIK_F7] = lambda : self.__oto_pelerin()eklenir.
"DayMode" : self.__DayMode_Update,
aratılır altınaKod:"pelerin_index" :self.__pelerin_questindex,eklenir.
el alta gelinir veKod:#DemirGame Oto Pelerin def __pelerin_questindex(self, value1): constInfo.PELERIN_QUESTINDEX = int(value1) def __oto_pelerin(self): activare_pelerin = constInfo.PELERIN_QUESTINDEX event.QuestButtonClick(activare_pelerin) #DemirGame Oto Pelerin
eklenir
constinfo.py acılır
LOGIN_COUNT_LIMIT_ENABLE = 0 aratılır altına
Kod:PELERIN_QUESTINDEX = 0
sistem çalışma sekli f7 basınca pelerin aktif ediyor envaterde pelerin falan olması gerektirmez tekrardan f7 basınca kapatıyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
kodlarda burdanda kopyabilirsiniz yada icinde anlatım.pyden giriste sıkıntı yasarsanız loadingde takılma olursa gibi,
sistem bana ait ilk yapmış oldugum sistem küçük adımlarla başlamak lazım
questi yükleyin reboot atın sistem sorunsuz calısıcaktır.
Oyun içinden görüntü:
![]()
![]()
Merhaba kardeş öncelikle başarılarının devamını diliyorum sonrasındada soruma geleyim bunu taskbara nasıl koyarız peki yine senin yapmış olduğun at çağırma gibi
Root game.py açılır
İmport chat aratılır altına:Kod:import eventeklenir.
onPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.__PressQuickSlot(7)
aratılır altınaKod:onPressKeyDict[app.DIK_F7] = lambda : self.__oto_pelerin()eklenir.
"DayMode" : self.__DayMode_Update,
aratılır altınaKod:"pelerin_index" :self.__pelerin_questindex,eklenir.
el alta gelinir veKod:#DemirGame Oto Pelerin def __pelerin_questindex(self, value1): constInfo.PELERIN_QUESTINDEX = int(value1) def __oto_pelerin(self): activare_pelerin = constInfo.PELERIN_QUESTINDEX event.QuestButtonClick(activare_pelerin) #DemirGame Oto Pelerin
eklenir
constinfo.py acılır
LOGIN_COUNT_LIMIT_ENABLE = 0 aratılır altına
Kod:PELERIN_QUESTINDEX = 0
sistem çalışma sekli f7 basınca pelerin aktif ediyor envaterde pelerin falan olması gerektirmez tekrardan f7 basınca kapatıyor.
kodlarda burdanda kopyabilirsiniz yada icinde anlatım.pyden giriste sıkıntı yasarsanız loadingde takılma olursa gibi,
sistem bana ait ilk yapmış oldugum sistem küçük adımlarla başlamak lazım
questi yükleyin reboot atın sistem sorunsuz calısıcaktır.
Oyun içinden görüntü:
![]()
![]()
Çok Guzel Bunu Envanter İçine Hızlı Menü Şeklnde Ekelememz Mumkunmu o daha kullanışlı olacaktır
Örnek Görüntü :
Örnek Görüntü :
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)