Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İşime gelen yere alıntı yapmıyorum.İşime gelmeyen yeri alıntı yapıyorum.Marketten savunma editlerin çekilme amacı suraların üstünlüğünü yok etmekti ve başarılıda olunmuştu.Zaten suralar full savunma yaptığın zaman ölümsüz ve sen ninjaya veya herhangi bir karaktere full savunma yapsanda kıçı kırık bir sura çözme attığı zaman senin savunmanın bir anlamı kalmıyor.Ben bir ninja olarak sana ne kadar depelensemde miss bile vuramıyorum.2-3 saniyede bir çözme atıcaksın bide. ee ne gerek var o zaman diğer karakterlere silelim gitsin.Sen bırakında ayrıcalığımız kalsın demişsin de bu kadar ayrıcalık neyine yetmiyor anlamış değilim. Madem her karakterin bir skili en az 4-5k vursun eşitlikte sağlanmış olur.İşine gelen yere alıntı yap sen
Ely2 gibi uzun zamandir kapanmiyan bi serveri ismini düşürdünüz oyun içi savunma editleri 15 düşürdünüz oyuncular eyw dedik oyuna bir düzen gelecek dedik şimdi ise büyü hıznı 15 düşürdünüz hocam bi oyuncu gibi oyuna girip userlerin ne konuştuğuna bakarmısınız oyunnu para avına cevirdiler gibi söylentiler cıktı sizler bize ely2 ely1 birleştirip oyun kurtarmadan sözler edip durdunuz birleşim oldu userler kabullendi item dizmeye başladilar 800 900t aldıgı item şuan 50t olduysa bu ben bile olursan kabul etmem oyun içi bi karar alınıyorsa ve biz turkmmo ve ely2 ailesi olarak bu kararda bizimde bi fikrimizin olmasını isteriz herzaman ely2 ailesi olarak söz ettiginiz bir kavram vardi hatırlıyormusnuz peki soruyorum size bi aileysek neden bize söz hakkı düşmüyor bizler oyuna zevk dostluk gırgır gibi şeyler için giriyoruz oyuna... bizler ely2 ayakta tutmak istedikçe SİZLER ÖLDÜRDÜNÜZ...!
Son düzenleme:
Ely2 gibi uzun zamandir kapanmiyan bi serveri ismini düşürdünüz oyun içi savunma editleri 15 düşürdünüz oyuncular eyw dedik oyuna bir düzen gelecek dedik şimdi ise büyü hıznı 15 düşürdünüz hocam bi oyuncu gibi oyuna girip userlerin ne konuştuğuna bakarmısınız oyunnu para avına cevirdiler gibi söylentiler cıktı sizler bize ely2 ely1 birleştirip oyun kurtarmadan sözler edip durdunuz birleşim oldu userler kabullendi item dizmeye başladilar 800 900t aldıgı item şuan 50t olduysa bu ben bile olursan kabul etmem oyun içi bi karar alınıyorsa ve biz turkmmo ve ely2 ailesi olarak bu kararda bizimde bi fikrimizin olmasını isteriz herzaman ely2 ailesi olarak söz ettiginiz bir kavram vardi hatırlıyormusnuz peki soruyorum size bi aileysek neden bize söz hakkı düşmüyor bizler oyuna zevk dostluk gırgır gibi şeyler için giriyoruz oyuna... bizler ely2 ayakta tutmak istedikçe SİZLER ÖLDÜRDÜNÜZ...!
hacı seninde oran buran ayrı oynuyo kusura bakma da Ely1 Ely2 birleşmeden önce Shorty nin oldugu bi konuda ely1 ely2 birleşimini savunuyodun burda değişik atıyosun anlamıs değilim
hacı seninde oran buran ayrı oynuyo kusura bakma da Ely1 Ely2 birleşmeden önce Shorty nin oldugu bi konuda ely1 ely2 birleşimini savunuyodun burda değişik atıyosun anlamıs değilim
Yağ çekerek Bir yere Varılmayacağını Anlayınca

Bende 15 olmasından yanayım ely2de wsler çözme ile atılıyırdu hemde potlu atılıyordu ordada zaten 30 b.hızıydı potlu ws olmasına rağmen kısa sürede bitiyordu ely1de potsuz atılıyor ve 30 saniye sürmicek gibi wsler .
Ely2 oynamadigim icin bisey diyemem ama dedigin gibi vs ler bu saatten sonra bu kadar buyu hizi cok cabuk bitecek ve malesef tadi kalmayacak attigimiz vslerin .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)