noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

25 Büyü Hızı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NesqaFe0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

( Ely1 & Keith )

Öncelikle şunu belirteyim ki bu konuyu açan yani ben de bir surayım, konuyu okurken suralara karşı düşman biri gibi cevaplar ya da sura karakterini sevmeyen biri gibi şeyler düşünmeyiniz ( MrrOnarchKrad ) .

Konuya gelirsem . Şuan markete savunma efsunları geldi bilindiği gibi çok iyi de oldu . Büyü hızları zaten 25ti gelmeden önce şimdi de 25 . Kendi ilk düşüncem olan sura vs lerinden bahsetmek istiyorum . Sura olan herkes vs için ilk 6 efsunda ne getireceğini bilir kılıç savunma & büyü hızı banko olmak üzere . Ve kılıcı tamamlayan her sura büyü hızına yönelicektir .( suranın en önemli efsunu zaten ) . Fakat şöyle birşey var bir sura vs surada market set yenilemiş olan suraların şuan büyü hızı minimum 427 oluyor ( şahsen benimde 460 büyü hızım olacak setimi marketten 1 2 itemle yenilediğim zaman ve sura oynamayı çok iyi bilen biri bunu 500e kadar çıkarabilir ) buda demek ki bir sura vs sura sırasında maksimum 1 - 1.5 saniyede bir çözme atmaktır . Şuan nerdeyse herkes sura vs için aynı seti yapmıştır ilk başta dediğim gibi market sura vs 6 efsunu banko 7. efsunu herkes değişik birşey yapmıştır . Yani sura vs sura şuan şansa döndü . Anlatmak istediğim şey sura vs sırasında sadece 1 eli ( 2 taraftan birinde donma olmadığı ve düz atmadığı sürece ) maksimum 4 - 5 saniye sürecektir ve şahsi fikrim hiç zevk alınmayacaktır ve 10 el üzerinden atılan bir vs durmadan atılan çözmelerden dolayı en fazla 5 - 6 dakika da bitip gidicek vs 'nin zevki kalmayacaktır . Büyü hızları yine eskisi gibi 15'e indirilebilme düşüncesiydeyim en azından vs 'lerin tadı olması için .

2. Düşüncem ise marketten savunma sette büyü hızı yapan yine biz suralar . Savunmasını tamamlamamak için marketten takviye yapacak olan her sura minumum 3 itemine 25 büyü hızı efsun atacaktır . ve büyü hızı +300 büyü hızına çıkaracaktır . Buda oyunda diğer karakterler tarafından '' suralar zaten savunma yapınca damage yemiyor çözmesi işliyordu şimdi büyü hızı savunma setleri yaptılar 2-3 saniyede bir çözme atıyorlar '' benzeri gibisinden birçok kişi eminim ki bu duruma tepki gösterecektir . Ben sura olduğum için savunma seti ile ilgili bir sıkıntım yok bu konuda fakat diğer karakterler için bu durum çok sıkıntı olacaktır büyü hızı.

2 konuyu özetlemek istersem ; Savunma itemlerinin gelmesi çok iyi oldu server'a yine eskisi gibi dolacaktır server . Boş olan çöl belki yine hergün her dakika eskisi gibi savaş alanı olacaktır bayraklar arası bu sayede fakat büyü hızlarının 25 olarak kalması sura karakterlere diğer karakterlerden tepki gelmesine sebep olacaktır . Büyü hızlarının tekrar 15e indirilmesi daha iyi olacaktır ( şahsl fikrim ).

Yanlış bişeyler dediysem kusura bakmayın bunlar sadece benim şahsi fikirlerim şuan ki . Sizin düşünceleriniz nedir bilmiyorum .

Konuyla ilgili fikrini söylemek isteyen arkadaşlar olursa saygı düzeyinde cevap atarlarsa ve tartışma çıkaracak cümleler kurmazlarsa sevinirim .

İyi forumlar, iyi geceler herkese .

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Konuya 2 tane farklı bakış açısı ve çok doğru 2 tane tespit . Şaman açısından bakıldığı zamanda büyü hızı ile durmadan 8k üreten bir şaman ölümsüz nerdeyse . Savaşlar açısından da arkadaşın dediği gibi savunma setinde 25 büyü hızı yapan suralar ile savaşlar çok çabuk bitebilir . 15e düşürülmesi gözden geçirilebilir .

Bende 15 olmasından yanayım ely2de wsler çözme ile atılıyırdu hemde potlu atılıyordu ordada zaten 30 b.hızıydı potlu ws olmasına rağmen kısa sürede bitiyordu ely1de potsuz atılıyor ve 30 saniye sürmicek gibi wsler .
Ely2 gibi uzun zamandir kapanmiyan bi serveri ismini düşürdünüz oyun içi savunma editleri 15 düşürdünüz oyuncular eyw dedik oyuna bir düzen gelecek dedik şimdi ise büyü hıznı 15 düşürdünüz hocam bi oyuncu gibi oyuna girip userlerin ne konuştuğuna bakarmısınız oyunnu para avına cevirdiler gibi söylentiler cıktı sizler bize ely2 ely1 birleştirip oyun kurtarmadan sözler edip durdunuz birleşim oldu userler kabullendi item dizmeye başladilar 800 900t aldıgı item şuan 50t olduysa bu ben bile olursan kabul etmem oyun içi bi karar alınıyorsa ve biz turkmmo ve ely2 ailesi olarak bu kararda bizimde bi fikrimizin olmasını isteriz herzaman ely2 ailesi olarak söz ettiginiz bir kavram vardi hatırlıyormusnuz peki soruyorum size bi aileysek neden bize söz hakkı düşmüyor bizler oyuna zevk dostluk gırgır gibi şeyler için giriyoruz oyuna... bizler ely2 ayakta tutmak istedikçe SİZLER ÖLDÜRDÜNÜZ...!

hacı seninde oran buran ayrı oynuyo kusura bakma da Ely1 Ely2 birleşmeden önce Shorty nin oldugu bi konuda ely1 ely2 birleşimini savunuyodun burda değişik atıyosun anlamıs değilim
tebrıkler onurum dogru yazmışsın. bizde surayızda hani düşünüp denenıp yapılmasını ısterdık hala yapılabılır aslında. 25 buyu hızı aslında bazen ıyı gelıyo ama şöyle bişey var her iteme büyü hızının o kadar olmasını ıstemem ben neden diceksiniz arkadaşın yazdıgı gibi büyü çözme atarken daha bastıgın gibi dolucak bu kimi zaman skıllerın donmasına bıle sebep olucak belkıde. tekrar gözden geçirilip bazı efsunların düşürülmesini isterim bende şahsen

Marketten yapılan ıtemlerde kılıç geliyorsa eğer büyü hızı gelmemesi kanaatindeyim. Nınja Ve Savascılar çok zarar görecektir. Bir diğer konu suan piyasada olan kılıclı büyü hızlı itemler değerleri suankı pıyasaya gore düştü ama büyü hızları 25 olarak gelmeye devam ederse vslıkler dızıldıgınde pıyasadakı bulunan onlarca set item çöp olacaktır. Ne satılacaktır ne atılacaktır oyuncuların bundan zararı olacaktır 400 t ye aldığı bir itemi kim 50 100t herneyse satmak ister .

Sura vs suralar için 15 e düşmesi iyi olur ama bu oyunda sadece sura karakteri yok.Öbür karakterlerde b hızıni kullaniyor mesela ben ninjami asla b hizsiz birakmam ozellikle atak set giyinmissem cok fazla isime yarar, mesela samanimi b hizsiz birakmam iylestirmesi daha hizli doluyor ve çok ise yarıyor,savaşçilar b hizini pek kullanmiyor ama onlarinda isine yarar :)
O yüzden 25 kalmasindan yanayım :)

tebrıkler onurum dogru yazmışsın. bizde surayızda hani düşünüp denenıp yapılmasını ısterdık hala yapılabılır aslında. 25 buyu hızı aslında bazen ıyı gelıyo ama şöyle bişey var her iteme büyü hızının o kadar olmasını ıstemem ben neden diceksiniz arkadaşın yazdıgı gibi büyü çözme atarken daha bastıgın gibi dolucak bu kimi zaman skıllerın donmasına bıle sebep olucak belkıde. tekrar gözden geçirilip bazı efsunların düşürülmesini isterim bende şahsen

Becerilerin donmasini unutmusum mesela dogru diyorsun . Bazi efsunlar markette orani dusurulebilir katiliyorum .

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri