Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
katılıyorum sana ben 30 büyü hızında şaman set dizmiştim Ely2 de 2 iç de de büyü hızı yoktu ve 18 20 k atan sura kesemiyordu 8k can basıyor anında absorbe ediyordu eğer 25 büyü hızı olursa ben şahsen şaman oynarım yatmaz kaldı ki buda 20k atan sura da yoktur.
Şu anda oynamıyorum ama dönersem şaman oynarım
@Shorty; dikkate alınması gereken bir konu
Şahsen sura olarak ben de tekrar 15 büyü hızına düşürülmesinden yanayım. Vs'ler olsun ,savaşlar olsun çok kolay ölür herkes bu konu tekrar gözden geçirilmeli.
Konuya 2 tane farklı bakış açısı ve çok doğru 2 tane tespit . Şaman açısından bakıldığı zamanda büyü hızı ile durmadan 8k üreten bir şaman ölümsüz nerdeyse . Savaşlar açısından da arkadaşın dediği gibi savunma setinde 25 büyü hızı yapan suralar ile savaşlar çok çabuk bitebilir . 15e düşürülmesi gözden geçirilebilir .
Konuya 2 tane farklı bakış açısı ve çok doğru 2 tane tespit . Şaman açısından bakıldığı zamanda büyü hızı ile durmadan 8k üreten bir şaman ölümsüz nerdeyse . Savaşlar açısından da arkadaşın dediği gibi savunma setinde 25 büyü hızı yapan suralar ile savaşlar çok çabuk bitebilir . 15e düşürülmesi gözden geçirilebilir .
Bende 15 olmasından yanayım ely2de wsler çözme ile atılıyırdu hemde potlu atılıyordu ordada zaten 30 b.hızıydı potlu ws olmasına rağmen kısa sürede bitiyordu ely1de potsuz atılıyor ve 30 saniye sürmicek gibi wsler .
Şahsen sura olarak ben de tekrar 15 büyü hızına düşürülmesinden yanayım. Vs'ler olsun ,savaşlar olsun çok kolay ölür herkes bu konu tekrar gözden geçirilmeli.
Biz nasıl savunma sete b.hız koyuyorsak canlılık koyanlarda var.zaten b hız koyuyorsan zeka koyamıyorsun vr becerine göre vurduğun 5-6 k yı geçmez ki özel lanet kullanıyor çoğu kişi.Ws atarken büyüm donar diyorsanda bi iteme kadar büyü hızı kas diğer itemlerindr ilk 5 i klasik yap son 2 efsunu boz hp kriitik getir.Ben item alırken bhızı 25 di ona güvenerek aldım ve şuan için düşmesine karşıyım.ki surasın 2 tane setin var vslil ve savunma olarak,özel savunma set yapsan 350 kristal paraya çevirirsen 350 tl yapıyor savunma setide özel çekicem dersen onada 350 say 700 yapıyor ve bu bence sura oynayanlar için makul bi durum.bırakında ayrıcalığımız kalsın biraz
bırakında ayrıcalığımız kalsın biraz
Affedersin de daha ne kadar ayrıcalığınız kalıcak.
Affedersin de daha ne kadar ayrıcalığınız kalıcak.
İşine gelen yere alıntı yap sen
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)