HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni bi krkter aldım ve ortalıkta krkterin banlanacağı söyleniyor olduya car banlandı önceden kullandığım hesaplarımda zarar görürmü ?
Yeni bi krkter aldım ve ortalıkta krkterin banlanacağı söyleniyor olduya car banlandı önceden kullandığım hesaplarımda zarar görürmü ?
Kanıtsız Laflara Kulak Asmana Gerek Yok Eğer Hırsızlık Vb Durumlarla Kanıtlanırsa Aldığın Hesap Diğer Hesaplarında Kapatılır yani
modeme reset at sülalen raad
mesela a krkterim var banlandı b krkterim a karekteriyle fark ıd ve farklı msnye sahip b krkterimde ban yermi?Kanıtsız Laflara Kulak Asmana Gerek Yok Eğer Hırsızlık Vb Durumlarla Kanıtlanırsa Aldığın Hesap Diğer Hesaplarında Kapatılır yani
mesela a krkterim var banlandı b krkterim a karekteriyle fark ıd ve farklı msnye sahip b krkterimde ban yermi?
Şöyle Hırsızlık Vb Ağır Bir Suç Varsa Genelde Tüm Çarlar Banlanıyor O Oyuncunun Tespit Edilip Msn Veya ıd şifre Farklı olması Birşey Değiştirmez.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)