NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

allahını seven baksın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GeNTeLMeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 546

GeNTeLMeN

Level 4
TM Üye
Konular
92
Reaksiyon Skoru
77
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

http://www.turkmmo.com/elym2-bug-ve-hata-bildirimi/3166283-yetkililer-bakabilirmi.html

konuyu actım ticket gönderdim 1 hafta oldu lutfen admınler yardım edin ely2 merkürde 130 lvl sura karakteri hesab adı sifre yanlıs diyor oyundan girmıyor itemlerim tüm emeklerım kaldı için charımın siteden normal olarak giriyor ama oyuna girmıyor herseyi denedım xsh2 herşeyi ama olmuyor silindi galıba charım admınler lütfen magudurum 1 haftadır sifre isticem ama hesabı açalı baya oldu msn adresinin sifresini unuttum cok eskiden bi abi almıstı güvenlı sifre cıktıgı ıcın sıfırlayamıyorum şifremi lütfen yardımcı olun oyundakı adım : DaRkrAider 130 lvl surayım ely2 oyuncusuydum siteden normal olarak giriyor ama oyundan girmiyor siteden kontrol paneline giriyorum lütfen acın charımı bulun yalvarırırm 1 hafta önce ticket gonderdım bekledım ama halen bakılmadı 1.5 haftadır magdurum bi açıklama yapın ne olcak böyle elym2 cok güzeldi hiç bi sorunum olmadı bugüne kadar boyle bisi ilk defa oldu çok memnunum oyundan ilk gün basladıgımdan beri ama bu durum gerçekten üzdü beni lütfen yardımcı olun @shorty @admin özel mesajdan kullanıcı adını mesaj olarak atmıstım ilgilenın lutfen msn adresine ulasamıyorum siz sıfırlayın özel mesaj ile bilgilendirin lütfen ticket attım orayada bakarsanız sevinirim iyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlgilenen yokmu ya lütfen artık

Yaa kaç gün oldu yetkılıler bisi söyleyin mağdurum bumudur kaç yıldır oyuncunuzum bişi yokmu bu kadarmı gerçekten üzücü bi durum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri