Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
gm ely2 ve ely1 birleştikten sonra oyuna girme sorunu yaşıyorum. gM ÇARIMA ELYM2 SİTESİNDEN GİREBİLİYORUM FAKAT OYUNDA GİREMİYORUM SONUNA xsh2 ekledim FAKAT GENE GİREMİYORUM NE YAPICAZ DÜZELTİN GEREĞİNİ YAPIN LÜTFEN ACİL.... size attığım son ticket de bunu yazmıştım siz ise bana: hata mı veriyor tam olarak açıklarsanız ? yazmıştınız.
hesaba siteden girebiliyorum fakat oyunda karakter ismi veya şifre yanlış diyor bunu forumada attım baya kaldı ve ilgilenmediniz lütfen gereğini yapın gm . Foruma attıgım da bir kişi şey yazmıştı benimki de 2 yol once böyle oldu türkay gm hesap ıd değiştirdi falan anca öyle girdim yazmıştı aaanız bilmem ama lütfe çarı hallet gm karakter adı : NewBalance kullancı adı : botan477207 gereğinin yapılmasını arz ediyorum.