xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Lacdigest ^^ SheqilDark

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

la laleler siz yokken burda mevlut ben{memo} ogulcan vardı siz yokken biz bu oyunda ws atıyorduk neyin kafasındasınız. Bir ogulcanı tanırım asla 1 kez yalan söyledini görmedim elektriği gitmişse gitmiştir veya neti. 2.cisi 9-6 diye illaha yendi sayılmıyorsun az önce angelle ws atıyordum 7-2 alıyordu 10-8 çevirdim ws yi kazandım . Hani aldım ws yi falan diye boş boşuna sevinme ha bak ogulcan ws ye bekliyor hazır ama sen gitmiş konu açmışsın haticeye bakarak. Sen neticeye bak güzelim. Ogulcan cansin

haindomdom

memo ne dİyosa doĞrudur,ayrica sİz kİmsİnİz kİ kendİnİzİ oĞulcan İle ayni kefeye koymaya ÇaliŞiyorsunuz ''tirnak meselesİ'' ;)

la laleler siz yokken burda mevlut ben{memo} ogulcan vardı siz yokken biz bu oyunda ws atıyorduk neyin kafasındasınız. bir ogulcanı tanırım asla 1 kez yalan söyledini görmedim elektriği gitmişse gitmiştir veya neti. 2.cisi 9-6 diye illaha yendi sayılmıyorsun az önce angelle ws atıyordum 7-2 alıyordu 10-8 çevirdim ws yi kazandım . hani aldım ws yi falan diye boş boşuna sevinme ha bak ogulcan ws ye bekliyor hazır ama sen gitmiş konu açmışsın haticeye bakarak. sen neticeye bak güzelim. OGULCAN CANSIN

HainDomDom

siz yokken biz bu oyunda ws atıyorduk

anne karnındamı basladın la sen vs ye olm az daha adam çagırın bukadar adamla ciyaklamanız duyulmaz :m08:

Ortaligi boş bıraktık diye türeyen lalelere bak hele :) Laf atmayida oğrenmisler :D

Bekleyin , gümbür gümbür geliyoruz :m06:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri