HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güldürme beni ilk çözmesi kritik gelmemişti benim kritik gelmişti ne diye kaçıyım ayrıca şu oyunda kaç kere vs attında senden kaçıyım ben, bahaneymişVsye başla diyipde son elde 1 çözme yedikten sonra + son elde internetin gitmesi TheAnqelSura gibi ne diyim bitmiyor bahaneleriniz yarın Atalım çok istiyorsan Çarda afk hani bilmem anladın mı![]()
Bu arada nedense 5. ele kadar enerjiler farklı renklere bak sen 
Şuanda oyundasın ve pmye cevap vermiyorsun buyur gel zindan çöle o vsyi bitirip bir daha atalım vs bırakıp gitmedim bu arada internet gittiği için oyun attı 2 dakika bile bekleyememişsin![]()
Emin Ol 2 Dakikadır Wsye Başlaman 30 Dakika Sürdü Kaç Kişiden item Aldın 5 10 ? İnt Gidip Gitmemesi Bni Bağlamaz Çar oyunda Ama AFK Modda Girdiğimizde Atarız Zaten Kardeşimle Sohbetteyim Keyfimizi Bozamıcam Seni kesmek için inan ki

Güldürme beni ilk çözmesi kritik gelmemişti benim kritik gelmişti ne diye kaçıyım ayrıca şu oyunda kaç kere vs attında senden kaçıyım ben, bahaneymişBu arada nedense 5. ele kadar enerjiler farklı renklere bak sen
![]()
Enerjinin Rengi Wsnin 5. eline kadar Koyu Mavi çnkü Enerji Yeni Basıldıgında koyu Mavi şekilde Oluyor Süresini Yarıladığında Açık Yeşile Dönüyor Wsnin Yarısından Sonrada Açık Yeşil Zaten bunu Sana Nie Açıklıyorum Anlamıcak kadar Kapasiten yokmuş.
Kaç item almışım baktır seninle vs attığım itemler hüseyin kardeşimle benimEmin Ol 2 Dakikadır Wsye Başlaman 30 Dakika Sürdü Kaç Kişiden item Aldın 5 10 ? İnt Gidip Gitmemesi Bni Bağlamaz Çar oyunda Ama AFK Modda Girdiğimizde Atarız Zaten Kardeşimle Sohbetteyim Keyfimizi Bozamıcam Seni kesmek için inan ki![]()
dok suyunu ve enerjiyi item sayıyorsun herhalde iyi güldürüyorsun gidip gitmemesi beni bağlamaz diyor bir de nasıl kıvırıyorsun var ya gel de atalım o şekilde bu arada çokta kaldırma birader fazla gurur 
Kaç item almışım baktır seninle vs attığım itemler hüseyin kardeşimle benimdok suyunu ve enerjiyi item sayıyorsun herhalde iyi güldürüyorsun gidip gitmemesi beni bağlamaz diyor bir de nasıl kıvırıyorsun var ya gel de atalım o şekilde bu arada çokta kaldırma birader fazla gurur
![]()
Aynen Fazla Gurur Sana Vurur Konu içeriğindede Gördüğün Gibi
int Gitti Diyor ilk skilin Kritik Glip glmediğini felan Görmüşsün MaşşallahŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)