xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Lacdigest ^^ SheqilDark

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

vokDPR.jpg

XYVg66.jpg

Lok6lG.jpg

XYVgMR.jpg

5RPvNj.jpg

lzJD4b.jpg

rdWDvm.jpg

ozGma9.jpg

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Aynen Fazla Gurur Sana Vurur Konu içeriğindede Gördüğün Gibi :D int Gitti Diyor ilk skilin Kritik Glip glmediğini felan Görmüşsün Maşşallah
Birader şaka mısın sen ilk çözmeleri attıktan sonra gitti internetim bunu o kafana alamayacak kadar sorunlu musun sen alacağım elde niye çıkayım ki oyundan, neyse oyuna gelince devam ederiz laf anlatamayacam sana değişik seni :)
Birinci olarak vs bitmedi 9 da kaldı girdiğimde yoktun , bir de video çekiyordun 7lik enerji bastım dedin hani video nerede? 10luk enerji bastığını herkes biliyor duydum ki 10luk basmadan vs atmıyormuşsun zaten ely2den eski dostların öyle diyor :) gel oyuna saat 21:23 oldu 21:00 dedik ben de 10luk basıyımda eşit atalım :)
Birinci olarak vs bitmedi 9 da kaldı girdiğimde yoktun , bir de video çekiyordun 7lik enerji bastım dedin hani video nerede? 10luk enerji bastığını herkes biliyor duydum ki 10luk basmadan vs atmıyormuşsun zaten ely2den eski dostların öyle diyor :) gel oyuna saat 21:23 oldu 21:00 dedik ben de 10luk basıyımda eşit atalım :)

Ws Bitmedi Aynen çünkü Wsyi Bırakıp Giden Ben Değildim.Oyuna Girdiğimde Atarız Tabiki , Her Duyduğuna İnanan Adamdan Medet Ummam Bn

Şuanda oyundasın ve pmye cevap vermiyorsun buyur gel zindan çöle o vsyi bitirip bir daha atalım vs bırakıp gitmedim bu arada internet gittiği için oyun attı 2 dakika bile bekleyememişsin :)
Vsye başla diyipde son elde 1 çözme yedikten sonra + son elde internetin gitmesi TheAnqelSura gibi ne diyim bitmiyor bahaneleriniz yarın Atalım çok istiyorsan Çarda afk hani bilmem anladın mı :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri