HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Şuanda oyundasın ve pmye cevap vermiyorsun buyur gel zindan çöle o vsyi bitirip bir daha atalım vs bırakıp gitmedim bu arada internet gittiği için oyun attı 2 dakika bile bekleyememişsinWs Bitmedi Aynen çünkü Wsyi Bırakıp Giden Ben Değildim.Oyuna Girdiğimde Atarız Tabiki , Her Duyduğuna İnanan Adamdan Medet Ummam Bn
Ben de 10 luk basınca alamadı nedense![]()
Birader şaka mısın sen ilk çözmeleri attıktan sonra gitti internetim bunu o kafana alamayacak kadar sorunlu musun sen alacağım elde niye çıkayım ki oyundan, neyse oyuna gelince devam ederiz laf anlatamayacam sana değişik seniAynen Fazla Gurur Sana Vurur Konu içeriğindede Gördüğün Gibiint Gitti Diyor ilk skilin Kritik Glip glmediğini felan Görmüşsün Maşşallah
Birinci olarak vs bitmedi 9 da kaldı girdiğimde yoktun , bir de video çekiyordun 7lik enerji bastım dedin hani video nerede? 10luk enerji bastığını herkes biliyor duydum ki 10luk basmadan vs atmıyormuşsun zaten ely2den eski dostların öyle diyorgel oyuna saat 21:23 oldu 21:00 dedik ben de 10luk basıyımda eşit atalım
Birinci olarak vs bitmedi 9 da kaldı girdiğimde yoktun , bir de video çekiyordun 7lik enerji bastım dedin hani video nerede? 10luk enerji bastığını herkes biliyor duydum ki 10luk basmadan vs atmıyormuşsun zaten ely2den eski dostların öyle diyor
gel oyuna saat 21:23 oldu 21:00 dedik ben de 10luk basıyımda eşit atalım 
gel oyuna saat 21:23 oldu 21:00 dedik ben de 10luk basıyımda eşit atalım 
Birinci olarak vs bitmedi 9 da kaldı girdiğimde yoktun , bir de video çekiyordun 7lik enerji bastım dedin hani video nerede? 10luk enerji bastığını herkes biliyor duydum ki 10luk basmadan vs atmıyormuşsun zaten ely2den eski dostların öyle diyorgel oyuna saat 21:23 oldu 21:00 dedik ben de 10luk basıyımda eşit atalım
![]()
Ws Bitmedi Aynen çünkü Wsyi Bırakıp Giden Ben Değildim.Oyuna Girdiğimde Atarız Tabiki , Her Duyduğuna İnanan Adamdan Medet Ummam Bn
Şuanda oyundasın ve pmye cevap vermiyorsun buyur gel zindan çöle o vsyi bitirip bir daha atalım vs bırakıp gitmedim bu arada internet gittiği için oyun attı 2 dakika bile bekleyememişsinWs Bitmedi Aynen çünkü Wsyi Bırakıp Giden Ben Değildim.Oyuna Girdiğimde Atarız Tabiki , Her Duyduğuna İnanan Adamdan Medet Ummam Bn

Vsye başla diyipde son elde 1 çözme yedikten sonra + son elde internetin gitmesi TheAnqelSura gibi ne diyim bitmiyor bahaneleriniz yarın Atalım çok istiyorsan Çarda afk hani bilmem anladın mıŞuanda oyundasın ve pmye cevap vermiyorsun buyur gel zindan çöle o vsyi bitirip bir daha atalım vs bırakıp gitmedim bu arada internet gittiği için oyun attı 2 dakika bile bekleyememişsin![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)