OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Önemli-GoBLiNSs

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm olarak ne yapabiliriz peki bu bariz bir hırsızlıktır .

Ayrıca şuan kişisel bilgileriniz tehlike altında olabilir, Yakın bir zamanda oyunu oynayan birisinden dosya aldıysanız bilgisayarınızda Truva atı olabilir.

İlk önce kendi güvenliğinizi sağlamalısınız ben size hesabı iade etsem bile Truva atı varsa bilgisayarınızda 2 gün sonra yine soyulacaktır.

Hesap şifrenizi arkadaşınız veya güvendiğinizi düşündüğünüz birisyle paylaştıysanız hesap paylaşım kuralları bellidir. Hesap paylaşımı yapan kişi tüm sorumlulukları kabul eder.

Son düzenleme:
Çözüm olarak ne yapabiliriz peki bu bariz bir hırsızlıktır .

Bilgisayarını formatlayıp tertemiz yapmanı öneririm. Formattan sonra kullandığın tüm emailler ıvır zıvır şifrelerini değiştirmeni öneririm. Shorty`nin dediği gibi hesabı tekrar alsan bile tekrar çalabilirler diğer türlü

Ayrıca şuan kişisel bilgileriniz tehlike altında olabilir, Yakın bir zamanda oyunu oynayan birisinden dosya aldıysanız bilgisayarınızda Truva atı olabilir.

İlk önce kendi güvenliğinizi sağlamalısınız ben size hesabı iade etsem bile Truva atı varsa bilgisayarınızda 2 gün sonra yine soyulacaktır.

Hesap şifrenizi arkadaşınız veya güvendiğinizi düşündüğünüz birisyle paylaştıysanız hesap paylaşım kuralları bellidir. Hesap paylaşımı yapan kişi tüm sorumlulukları kabul eder.
Bilgisayarımı 1 hafta önce formatladım kimseden herhangibir mail program dosya ve benzeri birşey kabul etmedim hesabımı kimseyle paylaşmıyorum hesap şifremi mail şifremi kimse bilmiyor bilgisayarımı kimse kullanmıyor ben hala bu işin içinde belki sizin bir kabahatınız yok ama içinizden birinin hata yaptığını düşünüyorum....

Bilgisayarımı 1 hafta önce formatladım kimseden herhangibir mail program dosya ve benzeri birşey kabul etmedim hesabımı kimseyle paylaşmıyorum hesap şifremi mail şifremi kimse bilmiyor bilgisayarımı kimse kullanmıyor ben hala bu işin içinde belki sizin bir kabahatınız yok ama içinizden birinin hata yaptığını düşünüyorum....

Böyle birşey söz konusu bile olamaz çünkü veritabanına Sadece ben ve Türkayın erişimi var. Bizde şifrelerinizi göremeyiz ( md5li görünür ) + kaldı ki böyle birşey yapmaya da ihtiyacımız yok malum istediğimiz itemi istediğimiz gibi oluşturabilme yetkilerine sahibiz :)
Yani ihtimaller sınırlı;
Ya bilgisayarınzıda keylogger var,
Ya biryerde şifrenizi girerken birileri gördü,
ya da güvendiğiniz bir arkadaşınız kazık attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri