Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Önemli-GoBLiNSs

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

oyuncu hesaplarının bulunduğu veritabanı dışardan girişlere tamamen kapalıdır, ayrıca ip adresine göre yetkilendirme sistemi kullandığımız için herhangi bir sızma olduğunda verilerin sadece okunabilir kısmı goruntulenebilir, hesap değiştirilemez,silinemez yada yerine yenisi eklenemez. Sunucularımıza sadece ofisimizden giriş yapılabilir ve network ve sunucu yönetim işlemlerini sadece ben yaparım.

Diğer yetkili arkadaşlarımıza oyuncularımızın güvenliği için sadece hesap adı ve mail adresi görüntüleme yetkisi veriyoruz. Ayrıca oyuncularımızın şifrelerini veritabanına password() fonksiyonunu kullanarak şifreli olarak saklıyoruz şifrenizi yönetimdeki arkadaşlarımız görseler bile *e64bs4das23beb48a32848b88fc8ceebc9c08982b şeklinde olduğu için herhangi bir işlem yapamazlar.

Ben bir önceki sayfada size göndermiş olduğumuz maillerin listesini çıkarttım. Mail değişikliği yada şifre değişikliği gerçekleştirildiğinde mail adresinize bilgilendirme maili gider hesabınızın çalınma işlemi şifrenizi ve mail adresinizin şifresini bilen bir kişi tarafından gerçekleştirilmiş sunucularımızdaki apache kayıtlarında kişinin hangi sayfada hangi input alanlarına veri girişi yapmış detaylı bir şekilde görebiliyorum şuan.
turkay sizi itham etmiyorum ben bir cok konuda bir cok arkadasa magdur olduklari icin yardimci oldum elif de bunun bir ornegidir itemlerini calan kisiyi bulup banlamanizdan oturu iyi niyetinizden suphem yok size karsi bir durum degil bu ben sadece fikirlerimi soyluyorum bu konuda zaten kimin ne hatasi varsa cezasini cekecek yarin suc duyurusunda bulunacagim zaten bunu yapan her kimse cezasini cekecek .

turkay sizi itham etmiyorum ben bir cok konuda bir cok arkadasa magdur olduklari icin yardimci oldum elif de bunun bir ornegidir itemlerini calan kisiyi bulup banlamanizdan oturu iyi niyetinizden suphem yok size karsi bir durum degil bu ben sadece fikirlerimi soyluyorum bu konuda zaten kimin ne hatasi varsa cezasini cekecek yarin suc duyurusunda bulunacagim zaten bunu yapan her kimse cezasini cekecek .

Bu konuyla ilgili suç duyurusunda bulunursanız bize zaten ulaşır savcılık biz kendilerine gerekli ip bilgilerini veririz, en azından hesabınızı çalan kişi cezasını çeker

erdemgumus189@gmail.com @Shorty; yeni mail teşekkür ederim ilgilendiğin için Türkay.

Teşekkür ederim

Değişikliği yaptım, sitemizden şifremi unuttum yaparak yeni şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Yaşanan problem her ne kadar bizim tarafımızdan kaynaklanmasa da yaşadığınız durum için çok üzgünüz. Yasal olarak hakkınızı sonuna kadar aramanız diğer kişilerede örnek olacaktır çünkü gün içerisinde bu tip durumlarla çok fazla karşılaşıyoruz.

Herşeyden önce güvenlik.

İyi eğlenceler

Değişikliği yaptım, sitemizden şifremi unuttum yaparak yeni şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Yaşanan problem her ne kadar bizim tarafımızdan kaynaklanmasa da yaşadığınız durum için çok üzgünüz. Yasal olarak hakkınızı sonuna kadar aramanız diğer kişilerede örnek olacaktır çünkü gün içerisinde bu tip durumlarla çok fazla karşılaşıyoruz.

Herşeyden önce güvenlik.

İyi eğlenceler

İtemler olduğu gibi duruyor sadece skill sıralaması değişmiş 2 t para harcanmış durum çok tuhaf.
Ben bu işi hala çözemedim ama tekrar teşekkür ediyorum demekki aldığım önlemler yeterli değilmiş biraz arttırmak iyi olucak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri