HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu arada birkaç kişinin hesabından itemlerin kaybolduğu bilgisinede sahibim yalnız bazı itemler alınmış para duruyor en pahalı çan duruyor bu işin içinde bir iş var hesabımı erdemciftgumus@gmail.com adresine devrederseniz sevinirim
Böyle birşey söz konusu bile olamaz çünkü veritabanına Sadece ben ve Türkayın erişimi var. Bizde şifrelerinizi göremeyiz ( md5li görünür ) + kaldı ki böyle birşey yapmaya da ihtiyacımız yok malum istediğimiz itemi istediğimiz gibi oluşturabilme yetkilerine sahibiz![]()
Yani ihtimaller sınırlı;
Ya bilgisayarınzıda keylogger var,
Ya biryerde şifrenizi girerken birileri gördü,
ya da güvendiğiniz bir arkadaşınız kazık attı
Bende diyorum ki orjinal metin 2 dahil 10 yıla yakın bu oyunu oynamışlığım var bilgisayarımı 1 hafta önce formatladım ultimateden win7 professionele geçirdim oynadığım iki oyun haricinde bilgisayarımda hiç bir extra program yok şifremi bilen yok-mail şifremi bilen yok combat arms haricinde başka bir oyun yüklü değil ben size derdimi anlatamıyorum galiba siz bu konuda iyisiniz ama bende herzaman temkinli davranırım ve bu hata benden kaynaklı değil.
Bilgisayarımı 1 hafta önce formatladım kimseden herhangibir mail program dosya ve benzeri birşey kabul etmedim hesabımı kimseyle paylaşmıyorum hesap şifremi mail şifremi kimse bilmiyor bilgisayarımı kimse kullanmıyor ben hala bu işin içinde belki sizin bir kabahatınız yok ama içinizden birinin hata yaptığını düşünüyorum....
Oyuncu hesaplarının bulunduğu veritabanı dışardan girişlere tamamen kapalıdır, Ayrıca ip adresine göre yetkilendirme sistemi kullandığımız için herhangi bir sızma olduğunda verilerin sadece okunabilir kısmı goruntulenebilir, hesap değiştirilemez,silinemez yada yerine yenisi eklenemez. Sunucularımıza sadece ofisimizden giriş yapılabilir ve network ve sunucu yönetim işlemlerini sadece ben yaparım.
Diğer yetkili arkadaşlarımıza oyuncularımızın güvenliği için sadece Hesap adı ve Mail adresi görüntüleme yetkisi veriyoruz. Ayrıca oyuncularımızın şifrelerini veritabanına PASSWORD() fonksiyonunu kullanarak şifreli olarak saklıyoruz şifrenizi yönetimdeki arkadaşlarımız görseler bile *E64BS4DAS23BEB48A32848B88FC8CEEBC9C08982B şeklinde olduğu için herhangi bir işlem yapamazlar.
Ben bir önceki sayfada size göndermiş olduğumuz maillerin listesini çıkarttım. Mail değişikliği yada şifre değişikliği gerçekleştirildiğinde mail adresinize bilgilendirme maili gider hesabınızın çalınma işlemi şifrenizi ve mail adresinizin şifresini bilen bir kişi tarafından gerçekleştirilmiş sunucularımızdaki apache kayıtlarında kişinin hangi sayfada hangi input alanlarına veri girişi yapmış detaylı bir şekilde görebiliyorum şuan.
HESABI BENIM UZERIME TEKRAR ALIRMISINIZ... @Shorty;
BEN GEREKLI MERCILERE ULASACAGIM BU ISIN ARKASINDAYIM SADECE OYUN OLARAK DEGIL MADDI MANEVI HER ANLAMDA BU ISIN PESINDE OLACAGIM BU ISI YAPANLAR HER KIMSE CEZASINI CEKECEKTIR KIMSENIN SUPHESI OLMASIN.
Bu sizin açınızdan en doğrusu olur hakkınızı yasal yollardan ararsanız hem maddi hem manevi hakkınızı korumuş olursunuz.
Bana yeni bir mail adresi verirseniz mail adresini onunla değiştirebilirim ardından siz şifremi unuttum yaparak hesabınıza yeniden girebilirsiniz.
Bu işlemi gerçekleştirmeden önce şuan hesap çalan kişide olduğu için bilgileri yedeklemem gerekiyor ileride tarafımıza sorulacak olan kayıtları eksiksiz iletebilmemiz için bu işlem gereklidir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)