Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[QUEST] Exp HELPER System Coded alibrha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alibrha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yaklaşık 2-3 yıldır derinlemesine uğraşmadığım için biraz paslandım. :)

Ancak yanlış hatırlamıyorsam notice ve notice_all arasında ki fark bireysel olup olmaması değil. Notice_all ile tüm oyunculara ulaştırılırken notice sadece bulunduğunuz bölge içerisinde ki oyunculara ulaşıyor şeklinde hatırlıyorum veya buna benzer bir şey vardı.

2-3 yıldır ciddi anlamda ilgilenmiyorum dediğim gibi yeni eklenmiş / değiştirilmiş veya daha önce kullanmadığım bir fonksiyon olabilir belki bu konuda bir şey diyemem ancak eskiden bu şekildeydi. :)

Normaldir insanlık hali ben 1 ay bırakıyorum ne var ne yok unutuyorum 2-3 yıl uzun bir zaman :D

sadece mapdaki kisilere gitmesi icinde d.notice komutu kullanılıyor :D

@alibrha Düşünce güzel ancak her giriş yaptığında Tebrikler ... lv oldunuz. yazması tuhaf kaçar sonuçta aynı seviyede uzun süre kaldığı dönemde bile aynı yazı çıkacak. Bir de mesajı yazdırma yönteminde hata var o konuya diğer mesajlarla geleceğiz....

@Bl4ckeagle Bu mantığı neden kullandığını anlamış değilim sonuçta bu yazıları oyuncuların görmesi gerekiyor ancak bu komut sistemi GM karakterleri üzerinde işe yarayacaktır. Normal bir oyuncu karakterine giriş yaparak /b test yazmayı dene bunun Quest karşılığı command("b test") dizilimidir...

@rock001rock yazmış olduğun sistem yukarıdakine göre daha uygun bir mantıkla yazılmış olmasına karşın sadece seviye atlandığında mesajın çıkması oyuna ara veren ve tekrar giren birisinin mevcut seviyesinde nerede tecrübe kazanacağı hakkında bilgiden mahrum kalabilir. Buna ek olarak notice fonksiyonu sadece oyuncuya değil, tüm oyunculara yazdırma işlemi için kullanılır yani 1 kişinin seviye atlamasıyla tüm oyunculara bu yazılar iletilecek aynı anda seviye atlayacak oyuncuların miktarını düşünürseniz (özellikle düşük seviyeleri) sorun açıkça ortada...

Mesaj içeriğini seçmek için @rock001rock arkadaşımızın yöntemini kullanmanız içerik düzenlemenizi kolaylaştıracaktır...
Mesaj bastırma yöntemi olarak ise chat fonksiyonu kullanılmalı diye hatırlıyorum.

Kolay gelsin.
Burada black4agle bir hata yapmamış dikkatli bakmamışsın +@rock001rock un yazdıgı notice komutundada sorun yoktur diger oyunculara iletilmez sadece level atlayan karaktere iletilir bence biraz daha dikkatli bakmalısın konulara.@rock001rock yn yaptiginda sadece level atladiginda gösteriliyor bunun çözümude basittir when levelup begin yerine when levelup or login begin yaparsak isinlandigindada bilgi alir. Iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri