HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Haklısın böyle daha kolay fakat bu questi 2 ay önce yapmıştım o zamanlar pek bilgim yoktu ondan dolayı uzun oldu şimdiki durumda olsaydım senin yaptığın şekilde yapardım. Yorumun için teşekkür ederim iyi forumlar kardeşimHocam elinize sağlık.
Questin biraz daha kısayolu vardı bu şekilçalışıyormu test etmedim.
Kod:quest levelup begin state start begin when levelup begin notice("Tebrikler "..pc.get_name().." "..pc.get_level()..".seviyeye ulaştınız.") if pc.get_level() > 1 and pc.get_level () =< 9 then notice("Bu Levelde En İyi Expi 1.Köyünüzün Slotlarından Kazanabilirsiniz.") end if pc.get_level() > 9 and pc.get_level () =< 24 then notice("Bu Levelde En İyi Expi 2.Köyünüzün Slotlarından Kazanabilirsiniz.") end if pc.get_level() > 24 and pc.get_level () =< 39 then notice("Bu Levelde En İyi Expi Seungryong Vadisi Ork-Mistik Slotlardan Kazanabilirsiniz.") end if pc.get_level() > 24 and pc.get_level () =< 39 then notice("Bu Levelde En İyi Expi Seungryong Vadisi Ork-Mistik Slotlardan Kazanabilirsiniz.") end if pc.get_level() > 39 and pc.get_level () =< 54 then notice("Bu Levelde En İyi Expi Örümcek Zindanı 2.Kat Başı Slotlardan Kazanabilirsiniz.") end if pc.get_level() > 54 and pc.get_level () =< 66 then notice("Bu Levelde En İyi Expi Örümcek Zindanı 2.Kat Sonu Slotlardan Kazanabilirsiniz.") end if pc.get_level() > 66 and pc.get_level () =< 74 then notice("Bu Levelde En İyi Expi Örümcek Zindanı 3.Kat Slotlardan Kazanabilirsiniz.") end if pc.get_level() > 74 and pc.get_level () =< 79 then notice("Bu Levelde En İyi Expi Sürgün Mağarası 1.Kat Golem Slotlardan Kazanabilirsiniz.") end if pc.get_level() > 79 and pc.get_level () =< 84 then notice("Bu Levelde En İyi Expi Sürgün Mağarası 1.Kat Seteou Slotlardan Kazanabilirsiniz.") end if pc.get_level() > 84 and pc.get_level () =< 94 then notice("Bu Levelde En İyi Expi Sürgün Mağarası 2.Kat Seteou Slotlardan Kazanabilirsiniz.") end if pc.get_level() > 94 and pc.get_level () =< 104 then notice("Bu Levelde En İyi Expi Sürgün Mağarası 2.Kat Sonu Seteou Slotlardan Kazanabilirsiniz.") end end end end
Oyuncuların % 90 ı okumıyıcaktır parsomende yazilanlari ondan boyle birsey yaptimexp bilgisi gibi uzun bi quest yerine her levele göre kaıslma haritaları yapılıp harita girişlerinde resimli parşomenle bilgi verdirilebilir
Oyuncuların % 90 ı okumıyıcaktır parsomende yazilanlari ondan boyle birsey yaptim
insanlarımızın uyuşuk olduğunu unutmuşum

Insanlarımızda potansiyel var ama hep uyanıklığa kullanıyorlarinsanlarımızın uyuşuk olduğunu unutmuşum![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)