Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[QUEST] Exp HELPER System Coded alibrha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alibrha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hocam elinize sağlık.
Questin biraz daha kısayolu vardı bu şekil :) çalışıyormu test etmedim.

Kod:
quest levelup begin
    state start begin
        when levelup begin
                notice("Tebrikler "..pc.get_name().." "..pc.get_level()..".seviyeye ulaştınız.")
            if pc.get_level() > 1 and pc.get_level () =< 9 then
                notice("Bu Levelde En İyi Expi 1.Köyünüzün Slotlarından Kazanabilirsiniz.")
        end
            if pc.get_level() > 9 and pc.get_level () =< 24 then
                notice("Bu Levelde En İyi Expi 2.Köyünüzün Slotlarından Kazanabilirsiniz.")
        end
            if pc.get_level() > 24 and pc.get_level () =< 39 then
                notice("Bu Levelde En İyi Expi Seungryong Vadisi Ork-Mistik Slotlardan Kazanabilirsiniz.")
        end
            if pc.get_level() > 24 and pc.get_level () =< 39 then
                notice("Bu Levelde En İyi Expi Seungryong Vadisi Ork-Mistik Slotlardan Kazanabilirsiniz.")
        end
            if pc.get_level() > 39 and pc.get_level () =< 54 then
                notice("Bu Levelde En İyi Expi Örümcek Zindanı 2.Kat Başı Slotlardan Kazanabilirsiniz.")
        end
            if pc.get_level() > 54 and pc.get_level () =< 66 then
                notice("Bu Levelde En İyi Expi Örümcek Zindanı 2.Kat Sonu Slotlardan Kazanabilirsiniz.")
        end
            if pc.get_level() > 66 and pc.get_level () =< 74 then
                notice("Bu Levelde En İyi Expi Örümcek Zindanı 3.Kat Slotlardan Kazanabilirsiniz.")
        end
            if pc.get_level() > 74 and pc.get_level () =< 79 then
                notice("Bu Levelde En İyi Expi Sürgün Mağarası 1.Kat Golem Slotlardan Kazanabilirsiniz.")
        end
            if pc.get_level() > 79 and pc.get_level () =< 84 then
                notice("Bu Levelde En İyi Expi Sürgün Mağarası 1.Kat Seteou Slotlardan Kazanabilirsiniz.")
        end
            if pc.get_level() > 84 and pc.get_level () =< 94 then
                notice("Bu Levelde En İyi Expi Sürgün Mağarası 2.Kat Seteou Slotlardan Kazanabilirsiniz.")
        end
            if pc.get_level() > 94 and pc.get_level () =< 104 then
                notice("Bu Levelde En İyi Expi Sürgün Mağarası 2.Kat Sonu Seteou Slotlardan Kazanabilirsiniz.")
            end
        end
    end
end
Haklısın böyle daha kolay fakat bu questi 2 ay önce yapmıştım o zamanlar pek bilgim yoktu ondan dolayı uzun oldu şimdiki durumda olsaydım senin yaptığın şekilde yapardım. Yorumun için teşekkür ederim iyi forumlar kardeşim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri