SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

[QUEST] Exp HELPER System Coded alibrha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alibrha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler hocam sistemin çalıştığına dair kanıt eklemelisin..
Kardeş sisten %100 çalışıyor bizzat kendi serverimde kullandım çalışmama gibi bir durum yok ayrıca çalışmayan questler paylaşsaydım kandırmaktan dolayı ban yerdim yanlış anlama sana kızmıyorum kurallar gereği kanıt gerekiyor fakat şu an elimde sunucu yok bir arkafaşımız deneyip kanıt ekleyebilirse memnun olurum

Kardeş sisten %100 çalışıyor bizzat kendi serverimde kullandım çalışmama gibi bir durum yok ayrıca çalışmayan questler paylaşsaydım kandırmaktan dolayı ban yerdim yanlış anlama sana kızmıyorum kurallar gereği kanıt gerekiyor fakat şu an elimde sunucu yok bir arkafaşımız deneyip kanıt ekleyebilirse memnun olurum

Dostum bende bir kaç yerde gördüm bu sistemi fakat görsel kanıt olmadığı için sana bilgi verdim ki bunun sende farkındasın burada ne eleştirilecek bir konu ne de kızma gibi bir durum söz konusu bile olmaz. Virtula Pc'den ücretsiz sunucunu oluşturabilirsin ve sistemlerini oraya yükleyip belkide daha farklı konulara imza atabilirsin. Hayırlı forumlar..

Dostum bende bir kaç yerde gördüm bu sistemi fakat görsel kanıt olmadığı için sana bilgi verdim ki bunun sende farkındasın burada ne eleştirilecek bir konu ne de kızma gibi bir durum söz konusu bile olmaz. Virtula Pc'den ücretsiz sunucunu oluşturabilirsin ve sistemlerini oraya yükleyip belkide daha farklı konulara imza atabilirsin. Hayırlı forumlar..
Bu sistemi kendim kodladim gormus olamazsin.

Bu sistemi kendim kodladim gormus olamazsin.

Dikkatli bakmamışım kasılma yerleri hakkında bilgi veren npc görev yada yüzük sanmıştım. Haklısın daha önce görmedim, fakat daha özensiz ve benzeri bir sistem var 90 lv oldun 100 lv oldun bu sistemin gelişmiş hali olması lazım :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri