noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Devrim Yaratıcak Saltanat Tipi Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Er0in412
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 527
  • Görüntüleme Görüntüleme 77K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sendeki Egoya Hayran kaldım dostum :D Dünyada Tek Yaşıyormuş gibisin Unutma Şu anda Bunları Söyleten sana Beynin Değil Sistem :) kölesin

Beynim deki Ben bunları bana söyletiyor ilk defa sana katılmak zorundayım seçilmiş olan ego .

ama unutmaman gereken tek şey var bu konu buraya nasıl geldi saltanattan girdik beynin damarlarından çıktık.

Son düzenleme:
kardeş ego senin damarlarınada işlemiş saltanattan damar .) hayret ilk defa duyuyorum metin2tr bile damara işlemezken saltanat işliyor anlamadım zekana hayranım dostum.

Beynim deki Ben bunları bana söyletiyorum ilk defa sana katılmak zorundayım seçilmiş olan ego .

ama unutmaman gereken tek şey var bu konu buraya nasıl geldi saltanattan girdik beynin damarlarından çıktık.

Bence Yolun Kötü Doğru Yola Gir Bize Katıl Bu sisteme köle değil karşı gel yada egonu tatmin etmek için insanlarla uğraşmaya çalış çocuklara göre iş :D işini biliyosun ;)

kardeş ego senin damarlarınada işlemiş saltanattan damar .) hayret ilk defa duyuyorum metin2tr bile damara işlemezken saltanat işliyor anlamadım zekana hayranım dostum.

O zaman teşekkür ediyorum çünkü ilk hayranımsın :D

Küçük ama hayran.

Turkmmo Flood Engelleme

Bence Yolun Kötü Doğru Yola Gir Bize Katıl Bu sisteme köle değil karşı gel yada egonu tatmin etmek için insanlarla uğraşmaya çalış çocuklara göre iş :D işini biliyosun ;)

ooo Beyefendi ilk kelimeleri büyük yazmayı bırakmışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri