HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ego balon muş ? Asla ego kıskançlık ve kibrin ürünüdür.
Dostum ben sana gerçekleri anlatıyorum .
O Zaman şöyle diyelim gerçekleri anlatıcak insanlarda ego tatmin etmeye çalışıyor demektir seninde durduk yere laf atman heralde kıskandında öyle bir yorum attın hayır anlamıyorum siz gibiler neden böyle çocuk çocuk işlere kalkışıyor. İşini iyi bilen egosunuda tatmin etmeli sende işte yok ama ego tavan ne bu özgüven ?
O Zaman şöyle diyelim gerçekleri anlatıcak insanlarda ego tatmin etmeye çalışıyor demektir seninde durduk yere laf atman heralde kıskandında öyle bir yorum attın hayır anlamıyorum siz gibiler neden böyle çocuk çocuk işlere kalkışıyor. İşini iyi bilen egosunuda tatmin etmeli sende işte yok ama ego tavan ne bu özgüven ?
Egodan nefret ederim özgüven ile alakası yok hatta filesin f'sinden anlamam ama sizin gibi egoizm'den en büyük parçayı alanlarlarada suskun durmamı bekleme.
Egodan nefret ederim özgüven ile alakası yok hatta filesin f'sinden anlamam ama sizin gibi egoizm'den en büyük parçayı alanlarlarada suskun durmamı bekleme.
O zaman sana benden bi tavsiye bilmediğin işlere burnunu sokma
O zaman sana benden bi tavsiye bilmediğin işlere burnunu sokma
Dostum burun sokmakla alakası yok.
Sadece anlatmak istediklerim vardı .
Dostum burun sokmakla alakası yok.
Sadece anlatmak istediklerim vardı .
Bizimde Çok varda Sizin yüzünüzden bıraktık herşeyi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)