HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
güncelll
Turkmmo Flood Engelleme
Yaratıcılık bizim işimiz değil allahın işi files piyasada tek düşüren benim gerek yok yaratıcılığa![]()
Anlamadığım nokta siz yüksek bütçeli zekalar neden saltanat tipi yazıyorsunuz kendiniz bir isim bulamaz mısınız hiçbirşey bulamıyorsanız kendi isminizi yazın bu bile yeterli olabilir.
Anlamadığım nokta siz yüksek bütçeli zekalar neden saltanat tipi yazıyorsunuz kendiniz bir isim bulamaz mısınız hiçbirşey bulamıyorsanız kendi isminizi yazın bu bile yeterli olabilir.
Adımın geçtiği heryer zaten seo oluyor problem yok 1 şeydede adımız olmasın saltanat tipi ilgi çekiyordu öyle dendi
yüksek zekalar her zaman kıskanılır 
Adımın geçtiği heryer zaten seo oluyor problem yok 1 şeydede adımız olmasın saltanat tipi ilgi çekiyordu öyle dendiyüksek zekalar her zaman kıskanılır
![]()
Adının geçtiği her yer seo oluyormuş aslında seo olan sadece senin egon.
Yüksek zekalar kıskanılmaz uzak durulur çünkü yüksek zeka yerini egoya bırakır bu da derin izler bırakır dostum.
Adının geçtiği her yer seo oluyormuş aslında seo olan sadece senin egon.
Yüksek zekalar kıskanılmaz uzak durulur çünkü yüksek zeka yerini egoya bırakır bu da derin izler bırakır dostum.
Ego Sadece Balon gibidir Tecrübe Ayrıdır Bir Arabanın beynidir o arabaya komut verir seninde atlaman heralde kemik attım atlamayın artık

Ego Sadece Balon gibidir Tecrübe Ayrıdır Bir Arabanın beynidir o arabaya komut verir seninde atlaman heralde kemik attım atlamayın artık![]()
Ego balon muş ? Asla ego kıskançlık ve kibrin ürünüdür.
Dostum ben sana gerçekleri anlatıyorum .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)