HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hocam Filesi Kötülemeye Çalışmayın Bence Boşuna Boş Laf Kirliliği Yapmayın Kimsede böyle Bir Sorun Yaşanmıyor Bunu söyliyim SYSR lerde Bir Sıkıntı Yok Oyun açık Oldugu Sürece Filezilla ve Navicatta açık Kalır Bunu Uydurmayın Lütfen
Hocam Filesi kurdum Navicat Hata veriyor filezilla hata veriyor site kapanıyor ama putty açık ne iş anlamadım sıkıldım artık
Hocam Filesi kurdum Navicat Hata veriyor filezilla hata veriyor site kapanıyor ama putty açık ne iş anlamadım sıkıldım artık
Bakin hocam bu filesle kac tane oyun acildi sıkıntı yok ve yasanmadi sikinti sende filesde degill
Bakin hocam bu filesle kac tane oyun acildi sıkıntı yok ve yasanmadi sikinti sende filesde degill
hocam şimdi destanmt2 açıldı dün aynı files bu files oda dün benim gibi sorun yaşadı acaba mysql sürümünde hatamızmı var
freebsd 7.2 mysql 5.0 ?
hocam şimdi destanmt2 açıldı dün aynı files bu files oda dün benim gibi sorun yaşadı acaba mysql sürümünde hatamızmı var
freebsd 7.2 mysql 5.0 ?
mysql sürümünden olabilir 5.0 ve 7.2 de sıkıntı cıkarıyor bazen
Selamınaleyküm kardeşim şimdi filesde başlangıç levelini değiştiriyorum oyunda yeni akrakter kurunca ch kapanıyor
Bi de level sınırı değişmiyor ? skype varmı
Bi de level sınırı değişmiyor ? skype varmı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)