HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kullandığım freebsd 10.1 amd64 8gb1- Navicatta Account Vb Hatalı Değil Bizzat Ben Kendim denedim Filesi Kullandım Navicat Üzerinde Evet Bir Kaç Tablo Arızalı Fakat Gereksiz Olan Şeyler Navicat Hakkında biraz bilgin Varsa Bakabilirsin Neler Nelere Yarıyo Diye Bi Bak İstersen Ben Filesi Test Ettimde Kullandım Aldığın Hatada Liblerden Kaynaklıdır Bu Filesin Libleri Sıkıntılı Bir tek Her Bilişim Farklı Kullanıyor FreeBSD Sürümü Mysql sürümü Her Zaman Önemlidir O Yüzden Bir Hata buldumu Bu Files İşe Yaramaz demeyin İlk Önce Bilgi Sahibi Olupta Bakın Bi Analiz yapın. Kullanan Bir Çok Kişi Var Adamlar Güzel Kullandım Tuttu Demiyo Diyemi Bu Lafları Yiyoruz Yazık Size Türklerde Gelişsin türklerde bi Şeylerin bilincinde Olsun Diye Uğraşıyoruz Ama Sizin Gibilere Yazık Cidden Yazık Siz Kullanmyın bu Filesi Eğer Piyasada Daha İyi saltanat Tipi Files Varsa Onu Kullan Ayarlamasını Bilen Güzel ayarlayıp açıyo bilmiyosanız metin2 açmıcaksınız hadi eyw
cd: /usr/game/db: No such file or directory
env: ./db: Permission denied
Bu hatayı alıyorum arkadaşlar yardımcı olacak varmı bütün adımları yaptım. rm -rf yaptım. gameyi / dizinine kurdum.
mysql yi /var dizinine attım çünkü normal dizinde çalışmıyor gamesunucu dan aldım sunucuyu ancak o dizinlere alınca yapıyorum, putty gelince bütün komutları yapıp serveri çalışır hale getiriyorum fakat açmaya çalışınca bu hatayı alıyorum yardımcı olacak arkadaş varmı.
env: ./db: Permission denied
Bu hatayı alıyorum arkadaşlar yardımcı olacak varmı bütün adımları yaptım. rm -rf yaptım. gameyi / dizinine kurdum.
mysql yi /var dizinine attım çünkü normal dizinde çalışmıyor gamesunucu dan aldım sunucuyu ancak o dizinlere alınca yapıyorum, putty gelince bütün komutları yapıp serveri çalışır hale getiriyorum fakat açmaya çalışınca bu hatayı alıyorum yardımcı olacak arkadaş varmı.
Kardesım sıkıntılı bu fıles dedıklerını harfı harfıyen yaptm1 - g.tar.gz dosyasını filezilla /usr/game klasörüne atın. attm
2 - m.tar.gz dosyasını filezilla /var/db klasörüne atın attım4 - Putty giriş yapıp cd /usr yazın entere basın.
5 - rm -rf game yazıp enterleyın.Biraz bekleyin.
6 - cd /var/db yazın entere basın.
7 - rm -rf mysql yazıp enterleyin biraz bekleyin.
-------------------------------------- bnlarıda yptm KURULUM:
Üstdeki yazılanları uyguladıkdan sonra bu yazdıklarımı uyglayın.
1- cd /usr
2- tar zxvf g.tar.gz yazdm kurulum ypmadı sole bı yazı geldı tar: Error opening archive:failed to open 'g.tar':NO such file or directory
YÜKLEME YAPACAKTIR BİRAZ BEKLEYİN. YÜKLEME BİTTİKDEN SONRA:
3- cd /var/db
4- tar zxvf m.tar.gz
2 - m.tar.gz dosyasını filezilla /var/db klasörüne atın attım4 - Putty giriş yapıp cd /usr yazın entere basın.
5 - rm -rf game yazıp enterleyın.Biraz bekleyin.
6 - cd /var/db yazın entere basın.
7 - rm -rf mysql yazıp enterleyin biraz bekleyin.
-------------------------------------- bnlarıda yptm KURULUM:
Üstdeki yazılanları uyguladıkdan sonra bu yazdıklarımı uyglayın.
1- cd /usr
2- tar zxvf g.tar.gz yazdm kurulum ypmadı sole bı yazı geldı tar: Error opening archive:failed to open 'g.tar':NO such file or directory
YÜKLEME YAPACAKTIR BİRAZ BEKLEYİN. YÜKLEME BİTTİKDEN SONRA:
3- cd /var/db
4- tar zxvf m.tar.gz
İnternetten arastırıyorum hıc files kuran yok Saltanatın
Emin Ol Önüne Dökerim Hepsini turkspeed.com bilişim bu filesi editlemiş kullanıyor siberdizayn kullanıyordu kaldırdı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)