HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Helal olsun Tam böyle bir files arıyordum tebrikler 

bak güzel kardeşim... burda milleti kandırmana ve rant yapmana vallahi inanamıyorum şuan ... güzel kardeşim benim bu files ve db uyumlu değil bu yüzden oyun açılmaz açılamaz yani.. bizler bu tür konularda acemi değiliz senin gibi. reimlerde herşey güzel görünüyor fakat gelgelelim db ile files uyumlu değil ayriyetten full packın rootuda arızalı log veriyor.. sana sormak istiyorum şimdi sen neyin peşindesin ? .. bak mesela diğer konularda inci teen server files paylaşmışlar vallahi 10 numara çalışmış paylaşan kardeşimiz.. 0 hata ile krulup 0 hata ile açıldı ayriyetten açıksız 5/5.. sen rootu düzenle önce istersen sonra millete sorunsuz files paylaş.. ayriyetten senin paylaşımında lib dosyası da yok ... bırakın rant peşinde koşmayı abisi.. bendeniz 1978 doğumlu ekrem ..saygılarımlaben deniyorum oluyo su anda bi kac kiside kurdu sorunsuz calisiyo sen neyin kafasindasin hata yok fileste calisiyo kotulemye calismayin bosuna ben herkze benzemem rahat ol sorun yok![]()
bak güzel kardeşim... burda milleti kandırmana ve rant yapmana vallahi inanamıyorum şuan ... güzel kardeşim benim bu files ve db uyumlu değil bu yüzden oyun açılmaz açılamaz yani.. bizler bu tür konularda acemi değiliz senin gibi. reimlerde herşey güzel görünüyor fakat gelgelelim db ile files uyumlu değil ayriyetten full packın rootuda arızalı log veriyor.. sana sormak istiyorum şimdi sen neyin peşindesin ? .. bak mesela diğer konularda inci teen server files paylaşmışlar vallahi 10 numara çalışmış paylaşan kardeşimiz.. 0 hata ile krulup 0 hata ile açıldı ayriyetten açıksız 5/5.. sen rootu düzenle önce istersen sonra millete sorunsuz files paylaş.. ayriyetten senin paylaşımında lib dosyası da yok ... bırakın rant peşinde koşmayı abisi.. bendeniz 1978 doğumlu ekrem ..saygılarımla
Simdi hocam kendinizu bisi sandinjz heralde ama log hatasi vermiyor bu 1 files sorunsuz kurulup sorunsuz çalışıyor sen acemisin belliki orjinal packlarini koycam lib rar koymadim gerek yok cunku anlatimi baska yerden aldim lib rar kurulumuda gorunuyo ama lib yok libede gerek yok bana işimi ogretme cocuklar kurdu filesi ayarlıyor burda gelipde filesi kotulemeyin bosuna be abisi
ne yanı bendemı bılmıyorum kurmayı sımdı
root@m:/usr/game # mysql_real_connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)
failed, retrying in 5 seconds
verılen hata bu
root@m:/usr/game # mysql_real_connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)
failed, retrying in 5 seconds
verılen hata bu
Filesi kurdum bende sorunsuz çalıştı fakat pet özelliği olsun söylenilenin fazlasını veriyor o yüzden baya bi düzenlenmesi lazım uğraşacak vakti olan ve bilgisi olan kursun açsın vS lik server diye, Önemli olan pack'ı zaten.. :m06:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)