mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Devrim Yaratıcak Saltanat Tipi Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Er0in412
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 527
  • Görüntüleme Görüntüleme 77K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2Gb RAM var freebsd 9.1 Mysql 5.5 config ler editli herşey iyi güzelde oyun game.core bir anda şişmeye başlıyor ve oyun açılmıyor.Ayrıca birde navicatte shop ve shop_item tabloları hata veriyor > 1033 incorrect information in file './player/shop_item.frm'
acaba oyun açılmaması bu db hatası ile ilgilimi.Yoksa başka bi nenedmi anlayamadım .
Birde hangi sh tan girmemiz lazım sh start.sh mı 64bitstart 32bitstart.sh mı ?

2Gb RAM var freebsd 9.1 Mysql 5.5 config ler editli herşey iyi güzelde oyun game.core bir anda şişmeye başlıyor ve oyun açılmıyor.Ayrıca birde navicatte shop ve shop_item tabloları hata veriyor > 1033 incorrect information in file './player/shop_item.frm'
acaba oyun açılmaması bu db hatası ile ilgilimi.Yoksa başka bi nenedmi anlayamadım .
Birde hangi sh tan girmemiz lazım sh start.sh mı 64bitstart 32bitstart.sh mı ?

bn 3.5 rm ve 7.2 sürümünde sorunsuz çalıştırdım hatta resim bile koyduydum yorumlardan birine ama 9.1 de denemedim normal starh.sh den gircen 64 ve 32 yi kullanma

Sendeki Mysql 5.5 ise kesin FreeBSD sürümü sıkıntı çıkarıyor o zaman.Ram le alakası olamaz 2gb yeterde artar.Peki bazı tablolara girememe hatası neden oluyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri