HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2Gb RAM var freebsd 9.1 Mysql 5.5 config ler editli herşey iyi güzelde oyun game.core bir anda şişmeye başlıyor ve oyun açılmıyor.Ayrıca birde navicatte shop ve shop_item tabloları hata veriyor > 1033 incorrect information in file './player/shop_item.frm'
acaba oyun açılmaması bu db hatası ile ilgilimi.Yoksa başka bi nenedmi anlayamadım .
Birde hangi sh tan girmemiz lazım sh start.sh mı 64bitstart 32bitstart.sh mı ?
acaba oyun açılmaması bu db hatası ile ilgilimi.Yoksa başka bi nenedmi anlayamadım .
2Gb RAM var freebsd 9.1 Mysql 5.5 config ler editli herşey iyi güzelde oyun game.core bir anda şişmeye başlıyor ve oyun açılmıyor.Ayrıca birde navicatte shop ve shop_item tabloları hata veriyor > 1033 incorrect information in file './player/shop_item.frm'
bn 3.5 rm ve 7.2 sürümünde sorunsuz çalıştırdım hatta resim bile koyduydum yorumlardan birine ama 9.1 de denemedim normal starh.sh den gircen 64 ve 32 yi kullanma
Sendeki Mysql 5.5 ise kesin FreeBSD sürümü sıkıntı çıkarıyor o zaman.Ram le alakası olamaz 2gb yeterde artar.Peki bazı tablolara girememe hatası neden oluyor ?
Sendeki Mysql 5.5 ise kesin FreeBSD sürümü sıkıntı çıkarıyor o zaman.Ram le alakası olamaz 2gb yeterde artar.Peki bazı tablolara girememe hatası neden oluyor ?
onu bnde anlamadım bnde herhangi bi tablo sorunu yok freebsd veya mysql sürümüyle ilgili bi durum olabilir
Benim İçin Sorun Yok Ben Becerdim Rahat ol Güzel Sattım Görmeden konuşmayın ayrıca Utanılcak Bişi Yok Bana ATılan İftiralara Karşı Buda Onlara Olsun Daha Neler Olucak ... Sen Merak etme... Açık İle Bir bilgim Yok Yapan Yapabilir Mysql Açıgı kapatmak cok zor bişi degil ...
bla bla bla
başka birşey demiyorum.
HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK HADDİNİ BİL YETER
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)