HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
herkese hayırlı aksamlar . öncelikle herkes birşeyler söylüyor. bazıları ; itemler silinecek ely2 dekiler geçerken diyor. bazıları ely1 ede market açılcak onlar geçince diyor. kesin bi bilgi versin yetkili birisi ona göre bilgimiz olsun bizimde ona göre hareket edelim.
ely2 ely1 brleşim sırasında ely2dekilerin itemleri silinecek mi veya market acılacakmı,savunma itemleri gelicek mi .bi çözüm yolu düşünüldü mü ? bilgi verirseniz iyi olur ben gibi pek çok arkadaşın merak ettıgı seylerın özetidir hepimizi aydınlatırsanız seviniriz.
ely2 ely1 brleşim sırasında ely2dekilerin itemleri silinecek mi veya market acılacakmı,savunma itemleri gelicek mi .bi çözüm yolu düşünüldü mü ? bilgi verirseniz iyi olur ben gibi pek çok arkadaşın merak ettıgı seylerın özetidir hepimizi aydınlatırsanız seviniriz.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
15 e düşücek diye biliyorum Oranlar 25 cekilip el çıkarma kalsa öyle birleşse bence hiç fena olmazda yönetim sıcak bakmıyor sanırım
15 e düşücek diye biliyorum Oranlar 25 cekilip el çıkarma kalsa öyle birleşse bence hiç fena olmazda yönetim sıcak bakmıyor sanırım
Kardes 15 orana gore set dizdik o kadar ugrasip tekrardan 25e cikmasi sacma olur zaten
Birleşme yok diye o kadar açıklama yapılmıştı kesin bir dille. Birleşmeden sonra market de açılırsa hiç şaşırmam.
Çay kahve getirin
Sanırım sen eskilerde değilsin çünküarkadaşlar eskiden oranların 25 olduğunu söylüyorlardıÇay kahve getirin
herkese hayırlı aksamlar . öncelikle herkes birşeyler söylüyor. bazıları ; itemler silinecek ely2 dekiler geçerken diyor. bazıları ely1 ede market açılcak onlar geçince diyor. kesin bi bilgi versin yetkili birisi ona göre bilgimiz olsun bizimde ona göre hareket edelim.
Aynen kardeşim hepimizin merak ettiği soruları özetlemişsin . Bizde ona göre planlarımızı yapalım . Yetkililerden cevap gelirse güzel olur bu konu hakkında .
Aynen hepimiz bilgi istiyoruz bu konu hakkında ne yapcagımıza ona göre kara verelim ely1 e savunma market mi acılacak yoksa baska bişey mi düşünülüyor bunları öğrenmek istiyoruz
Ely2 deki oranlar 30 dan 15 e düşecek Ely1 de savunma efsunlar açılmayacak
Son düzenleme:
bak mesela sen gibi bazı arkadaşlarda tersini yada baska konuları one suruyor bızde dedik konu açalım madem yetkılı bırı elbet görür merakımızı giderir kesin bilgi alırız.Ely2 deki oranlar 30 dan 15 e düşecek Ely1 de savunma efsunlar açılmayacak
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)