Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Ely1-Ely2 hakkında Bilgi verin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GehennArthas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

15 e düşücek diye biliyorum Oranlar 25 cekilip el çıkarma kalsa öyle birleşse bence hiç fena olmazda yönetim sıcak bakmıyor sanırım

Kardes 15 orana gore set dizdik o kadar ugrasip tekrardan 25e cikmasi sacma olur zaten

herkese hayırlı aksamlar . öncelikle herkes birşeyler söylüyor. bazıları ; itemler silinecek ely2 dekiler geçerken diyor. bazıları ely1 ede market açılcak onlar geçince diyor. kesin bi bilgi versin yetkili birisi ona göre bilgimiz olsun bizimde ona göre hareket edelim.
ely2 ely1 brleşim sırasında ely2dekilerin itemleri silinecek mi veya market acılacakmı,savunma itemleri gelicek mi .bi çözüm yolu düşünüldü mü ? bilgi verirseniz iyi olur ben gibi pek çok arkadaşın merak ettıgı seylerın özetidir hepimizi aydınlatırsanız seviniriz.

Birleşimde oranlar 30'dan 15'e düşücek Ely1 market açılmasını söyleyen kişinin sadece tahmini veya düşüncesidir öyle bişey olsa duyuruldu diye düşünüyorum şimdilik kesin olan tek şey oranların 30'dan 15'e düşmesi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri