HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bak mesela sen gibi bazı arkadaşlarda tersini yada baska konuları one suruyor bızde dedik konu açalım madem yetkılı bırı elbet görür merakımızı giderir kesin bilgi alırız.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
al kesin bilgi
kardeş söyle bırsey var geçen hafta el cıkarmayı açtıgında bende ely1 hakkında sordum kalkıcakmı yıne yada yasak mı suan el cıkarmak gibisinden. hayır oynayın işte dendi ama sonuç ortada kalktı
kısa ve öz bi cevap lazım bıze turkay tarafından yapılması gereken bize.Birleşme yok diye o kadar açıklama yapılmıştı kesin bir dille. Birleşmeden sonra market de açılırsa hiç şaşırmam.
kardeş söyle bırsey var geçen hafta el cıkarmayı açtıgında bende ely1 hakkında sordum kalkıcakmı yıne yada yasak mı suan el cıkarmak gibisinden. hayır oynayın işte dendi ama sonuç ortada kalktıkısa ve öz bi cevap lazım bıze turkay tarafından yapılması gereken bize.
demekki fikri değişmiş napcaklar benm 30 editi alıp 30.50 den 1500 kristalmi vercekler eğer böyleyse ben razıyım okey yapalım hemen
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)