Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
iyi okudugundan eminmisin burak ? bak baklım ben orda el cıkarma gelsin mi dedim unutma forum'da açtıgım konu oyunu birakmam sebeb olan unsurlari içeri ama sen gibi oyun birakip gelen giden söven bir şahsiz değilim o konuyu iyi oku derim![]()
El Çıkarmanın Gitmesini Söylüyormusun el Çıkarmanın Gitmesinden Hoşnutmusun Yazdığında ?
Oyunu Bırakmana Seben olan unsurlardan biride El çıkarma yani şuan kendin söyledin Ne konşuuyorsun daha ?
Bn Bırakırım oynarım Söverim Bu bni ilgilendirir Yaptıgımı Söylerim Yani Anlıcğın Sağa Sola Yaranma Gibi Bir Derdim Yok Okey ?
Önce yazdiğimi iyi oku sonra burda forum kariştiracak girişimlerde bulun oyunda hiç kimse umrumda değildi kendime bakardim kestiklerim enerji diye ağlardi foruma video açtınca bahane üretirdi.
Son düzenleme:
Önce yazdiğimi iyi oku sonra burda forum kariştiracak girişimlerde bulun oyunda hiç kimse umrumda değildi kendime bakardim kestiklerim enerji diye ağlardi foruma video açtınca bahane üretirdi.
Yazık 2 rütbe için koyuna dönmüşsünüz birşey demiyorum.
El çıkarma geldi oyun canlandı bunu Shorty de gördü gördüğü halde geri kaldırdı.
Koskoca oyunun geldiği noktaya bak
Son düzenleme:
Olm el çıkarma gelsin diye konu açıp destek isteyen adamlardı whatsapppda konuşmalar duruyo hiç çekinmem atarımYazık 2 rütbe için koyuna dönmüşsünüz birşey demiyorum.
El çıkarma geldi oyun canlandı bunu Shorty de gördü gördüğü halde geri kaldırdır.
Koskoca oyunun geldiği noktaya bak
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)