noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serverler bİrleŞmesİn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrenz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Lawrenz

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
26
Reaksiyon Skoru
22
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 27 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ELY2 SERVERINE KILIC CIKARMA GELELI 2 GUN OLMUS SIZ DIREK DOLMASINI BEKLIYORSUNUZ YAVAS YAVAS GELIYORLAR İŞTE NE BİRLEŞMESİ BİZ GAYET MEMNUNUZ 15 ORAN OLCAK DIYORLAR 15 ORAN OLDUKTAN SONRA EDITIN NE DEGERI KALIYOR OYUNUN DÜZENINI BOZUYORSUNUZ BIZDE PARA YATIRDIK BU OYUNA HAKKIMIZI YEMENIN BI ANLAMI YOK YAZA KADAR BEKLENMELIDIR BU BIRLESME ICIN ELY2 DOLACAKTIR EMIN OLUN ELIMIZDEN GELENI BIZDE YAPIYORUZ ILGILENILMESI LAZIM BU KONUYLA KESINLIKLE BIRLESMEMELIDIR HA BU ARADA EGER BIRLESIRSE COGU KİŞİDE BIRAKICAKTIR BUNUDA SOLEYIM SIZE BI ANLAMI KALMICAK BIRLESMENIN YAZA KADAR BEKLENMESI LAZIM DAHA ONCEDE EL CIKARMA İPTAL OLMASIN DEDIK DINLEMEDINIZ BIZI BARI BU SEFER BIRAZ DINLEYIN YAZA KADAR BİRLEŞME OLMASIN

@admin; @Shorty;

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Benim Hangi gün el cıkarma gelsin diye konu açtığımı gördün ?

para tuzaği diyorsunuz kimse yakanızdan tutup zorla oynatmıyor sizin önünüze şeçim sunuyorlar karar sizin tercihini sen yapiyorsun

Bana Bak Değişik Yönetime cici Gözükeyim Mod Olayım Die Özünden Kopmanın Anlamı Yok Kalıbının Adamı Ol

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

El Çıkarmayı isteyende Sizdiniz Çarın soyuldu Yönetime Laf Edende Sendin Seni Yakandan Tutup Zorlamı Oynatıyorlardı şimdi Biraz Menfaatlerinizi Bırakın Bir köşeye Delikanlı olun

Şimdi Dersin konuyu Bn açmadım buda linki : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Oranlar 25 olup el çıkarma kalır birleşirse Ely1#1 de sıcak bakar diye düşünüyorum ancak oyle birleşme olabilir. Çünkü oranları farklı 2 server birinin oranını düşürursen alışamaz servara iteminin değeri azalır ama oranı yükseltrsen sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bence Ely1#1 in Ely2#2 ye geçilmesi düşünülebilir her halükarda Ely1#1 zararlı çıkıyor en az zarar oranlarının yukseltilmesi olabilir savunma editleride markette olacak tabi.
Ely1 dekiler Edit Oranlarının Yükselmesini Ve Marketin Ely#2 Gibi Olmasını Bence Her Türlü İstiyeceklerdir.

Ely#1 in Ely2 Geçmesi Daaha Güzel Olur İllede Ely#2 Dekiler Ely#1 Aktarılacaksa Oranların Gene Her türlü 25 Olması lazım Çünkü Her iki Tarafında Verdiği Emekler Yok Oluyor Oyuncuların Her Türlü Düzenini Bozuyorsunuz İtemlerinden Tutun oyundaki ismine Kadar Yani. Herşeyi Geçtim

Birleşcekmi Birleşmicek mi Kesin Bişi Bile Dediğiniz Yok. 20 Kişi Geçicek Dediniz Geçirme iptal Oldu Denildi

Millet Düzenini Kurma Psikolojisine Girdi Ticaretler Değişti Yarın Bir Gün Ely#2 Birleşmiyor Dersniz Bu sefer Olan Oyuncunun Yarısıda Giidicek Sorumlu Gene oyundaki Hırsızlar kötü Kişiler mi Diceksiniz ?
İptal olduğu falan yok 20 kişi geçicek ve kesin bişey istiyosanız zaten duyurular bölümünde açıklamalı şekilde anlatılmış.

caglar bozma editlerin yalan oldu dıye birleşmeyi isteyenlerden biride sensın aslanım bu oyunda kımse kımseye gore hareket edemez mantıklı olan neyse o olur kalkıpta 15 oran ıcın para yatırmadım ben serverlerın bırlesmesını ıstemıyoruz anlamadıysan bida oku

SERVERLERIN BİRLEŞMESİNİ İSTEMİYORUZ !!!
Önce yazdiğimi iyi oku sonra burda forum kariştiracak girişimlerde bulun oyunda hiç kimse umrumda değildi kendime bakardim kestiklerim enerji diye ağlardi foruma video açtınca bahane üretirdi.

Yazık 2 rütbe için koyuna dönmüşsünüz birşey demiyorum.
El çıkarma geldi oyun canlandı bunu Shorty de gördü gördüğü halde geri kaldırdı.
Koskoca oyunun geldiği noktaya bak
Ely2 İflaH olmaz yapilacak tek Şeyİ tÜrkay yapti 15 deyİlde 25 olur bÜyÜk İhtİmal

Yaza kadar beklensin gorucektir farki dolucak bu oyun

Duyurularda gerekli açıklama yapıldı Oranlar 15 olucak

15 oran edıtmı olur la bızım sv de 15 oranı normal efsunla getırıom ben ne anlamı kalıyor verdıgın paranın cogu bırakır oyunu bu bırlesme yaza kadar beklemelıdır dıyorum basakada bısey demıyorum oyun dolacak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri