BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serverler bİrleŞmesİn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrenz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İptal olduğu falan yok 20 kişi geçicek ve kesin bişey istiyosanız zaten duyurular bölümünde açıklamalı şekilde anlatılmış.

İptal olduğu falan yok 20 kişi geçicek ve kesin bişey istiyosanız zaten duyurular bölümünde açıklamalı şekilde anlatılmış.

caglar bozma editlerin yalan oldu dıye birleşmeyi isteyenlerden biride sensın aslanım bu oyunda kımse kımseye gore hareket edemez mantıklı olan neyse o olur kalkıpta 15 oran ıcın para yatırmadım ben serverlerın bırlesmesını ıstemıyoruz anlamadıysan bida oku

SERVERLERIN BİRLEŞMESİNİ İSTEMİYORUZ !!!

caglar bozma editlerin yalan oldu dıye birleşmeyi isteyenlerden biride sensın aslanım bu oyunda kımse kımseye gore hareket edemez mantıklı olan neyse o olur kalkıpta 15 oran ıcın para yatırmadım ben serverlerın bırlesmesını ıstemıyoruz anlamadıysan bida oku

Bozma editler çöp oldugu yok asil ely1 ile birleşirse çöp olur ve oyun yönetimi kararını vermiş uzun bir şekilde konu açmişlar neden itraz ediyorsunuz anlamiş değilim daha 1 ay önce birleşsin diye oyundan altan yazanlar sizlerdiniz şimdi ne olduda birleşmesin diyorsunuz ?

SERVERLERIN BİRLEŞMESİNİ İSTEMİYORUZ !!!

Benm itemlerim hiç birzaman çöp olmadı olmayacakta bu 1 zaten hep aynı itemle ws atıyorum şuan ely2 de yani yeni adıyla Lance bölümünde el çıkarma tekrar kalkmış durumda .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri