mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Oyunu Bıraktım .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilal227
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Reelde başarılar bilom. Benımde BYGURSEL58 duruyor editler içinde oynayımmı oynamayımmı bi karar veremedım yahu.

Kanka Benim Editlerde Duruyorda Ben Bayadır Girmiyorum Oyun Çok Değişti Oynanıcak Gibi Değil Oyunu Bozdular İyice Salla Ya Aman :) Reelde Buluşuruz Ya Toplanma Gibi Bir Fırsatımız Olursa :)

Kanka Benim Editlerde Duruyorda Ben Bayadır Girmiyorum Oyun Çok Değişti Oynanıcak Gibi Değil Oyunu Bozdular İyice Salla Ya Aman :) Reelde Buluşuruz Ya Toplanma Gibi Bir Fırsatımız Olursa :)

valla gardasım bende yenı set dızdım ama bu uzak dovus nınjalara bi skıl eklemıs admınler anasını satıyım mıllete tek atar gibi vuruo kb c sav fullken oyunda ole bi halkı aynı anda çif savunma tamamlayamıon kısaca keske dızmeseydım dedım setı. boşa masraf

valla gardasım bende yenı set dızdım ama bu uzak dovus nınjalara bi skıl eklemıs admınler anasını satıyım mıllete tek atar gibi vuruo kb c sav fullken oyunda ole bi halkı aynı anda çif savunma tamamlayamıon kısaca keske dızmeseydım dedım setı. boşa masraf

Boşver kanka eskilerden kimse yok heralde tadı yoktur öyle oyunun :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri