kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Para sinirini 999t yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan desparo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar para sınırını 2T değilde 999T yapmak istiyorum...Ne şekilde yapılabileceğini söyleyebilcek var mı?

Konu güncellenmiştir.10T 20T 100T 999T gibi büyük rakamlara çıkarabilcek arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar..

Edit: 04.03.2015

Son düzenleme:
Arkadaşım bu şimdilik mümkün değil senin açından basit gelebilir ama programcı mantığı ile bakarsan her şeyde bit sistemi vardır ve bunlarında belli bir sınırı vardır 999T yi kapasite olarak karşılayacak sistem şimdilik mümkün değil dostum :)

Dostum şöyle düşün en basitinden hani efsun oranları var ya maximum 32k ya kadar orda da veri tabanı olarak maximum (2^15 -1) 2 üzeri 15 -1 e kadar destekliyor yani para sınırıda (2^31-1)'e kadar destekliyor. Daha basit anlaman için işletim sistemleri 32 ve 64 bit mimarisine göre yapılır onlarında bir destekleme sınırı vardır sen 8 GB RAM'e sahip bir makineye 32 bit işletim sistemi kurarsa maximum 3 mü 4 mü GB ye kadar kullanabilirsin umarım anlatabilmişimdir:)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri