ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

''Mademki Öyle '' KERTEN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thaless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ne kadar yüzsüz bir insan olduğun ortada, ruh hastası konusuna gelirsek biraz kendine baksan psikolojik açıdan ne kadar berbat durumda olduğunu anlarsın. Çölde attığın damagelerin 3ü kritik ki o an charda zaten ben yoktum, her neyse bu bir şeyi değiştirmez elbet fakat attığım hiçbir damagenin yanına dahi yaklaşamamış vurduğum damagenin yarısını bile vuramamışsın. 30 yaşında ergenliğini yaşamanda beni ayrıyeten şaşırttı. Konuştuğun kelimelerden yaş ortalamanın kaç olduğunu anlamak zor değil. ;)

yav he he canlı cenaze :m08: kendi çapında boş serverında yediğin damagelerin videoları durduğu halde hala zırvala boş çocuk :D tekrar diyorum ely3'te çarım belli çar gücü diyorsan sen gibi denge yoksunu psikolojisi bozuk liseliler erken yatıp geceden , gündüz erken okuluna gitsin hadi bakalım sonra eleştirmek için Ely3'teki lonca ortamımıza girip yaş tribine girer öğrenirsin gülüm :m08: allahım böyle liseli ergenler niye hep bana denk gelir kısa süre takıldığım yerlerde :m08:

Suçu her zaman karşısındakine atan, kendi doğrularını konuşan kimse olgun biri değildir. Kendi yediği damageyi ve olayları hiç olmamış gibi davranıp kritikle attığın 9k ise derdin onuda tartışırız fakat tartışıcak kadar zeki birisi olduğuna inanmıyorum.Sen ancak hakaret et, konuyu değiştir, kendi doğrularını konuş yaptığın bütün olay bu. Belki olaylara objektif bakmayı öğrenirsen biraz daha büyüyebilirsin ;) Ely3 saçmalıklarına gelicek olursak orada seni loncandaki birine sorduğumda senin iyi yönlerini anlatıcak , düşmanın olan birisine sorduğumda ise senin kötü yönlerini anlatıcak bu aynı şekilde ely4de de benim için geçerli biraz mantık çerçevesi içinde düşünerek yazda yazdığın yorumun bir değeri olsun küçüğüm ;)

Sağlam demeyç :D :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri