Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Duyuru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

wAAAABJRU5ErkJggg==
MaXmi Nickli Üyeden Alıntı
http://www.turkmmo.com/ucretli-files...s-hic-bir.html

bana ait files satılıyor kendime ait bir satış konusu var zaten bu konuyu kapatabilir misiniz

lanetadam
http://www.turkmmo.com/ucretli-files...l#post17613059
Kişi files'i ücretle alıp daha farklı şekilde sattığını iddia ediyor?

Turkmmo yönetiminden beklemediğim bir davranış.

1. si Server Files
13.08.2014 tarihinden beri satış'ta. O tarihten bu tariha kadar hakkımda tek şikayet konusu açılmamış ve Server Files ile alakalı tek bir şikayet gelmemiştir.

2.si Satın alan kullanıcıların hepsi yorumlarda olumlu yorumlar atmış ve ayrıca sorun olduğu an güncellemesini getirdik. Ve satın alan kullanıcılara teslim ettik. Bize ulaşmayanlar alamadı tabiki ulaşanlara link olarak veriyoruz.

3. sü Gökay ZORLU ve Gürses Ördek isimli şahıs benden tam olarak hatırlamıyorum ama 2 hafta ile 1 ay arasında bir sürede Server Files satın aldı. Bugüne kadar madem sorun vardı neden tek bir şikayet konusu açılmadı? Ya da neden size bir şikayet gelmedi? Ya da bir sorun varsa bütün müşterilerde sorun vardır. Neden diğer müşterilerden itiraz gelmedi?

4.sü TURKMMO adı altında yönetimde bulunan bir admine sesleniyorum.

Diyelim ki Server Files sorunluydu bu kullanıcıya Server Files'i satma hakkı tanır mıydı? Ya da böyle bir konu açma hakkını mı tanır?

Demek ki sorunlu bir Server Files satılsa adamlar gelip burada elini kolunu sallaya sallaya satsa TURKMMO yönetimi bu şekilde mi karşılayacaktı?

Bu şekilde bir davranış ben kendi adıma yakıştıramıyorum hiçte beklemiyordum böyle bir soru. Ama eğer hakkımda olumsuz bir şekilde sonuçlanırsa eğer bütün skype konuşmalarını burada yayınlayıp yapılan haksızlığı da belgelerim.

Soru sorarken sorduğunuz soruya mantıklı mı değil mi diye bir düşünün heleki TURKMMO gibi büyük forumda yetkili olan bir şahıs bir değil 10 kere düşünsün. Bu şekilde bir yaklaşımın ve böyle bir sorunun doğru, adil olmadığını ayırca TURKMMO'nun bu bölüm hakkındaki kurallarını yoksayarak sorulduğunu kabul ederim.

cimjoy53 adlı kullanıcı ve gerçek adı GÖKAY ZORLU

Bir haftadır bir oyun projesi için bana teklif edildi bende kabul ettim. Bir kaç gündür emeklerimle oyunu ayarlıyordum ama bugün çok sinirlendiğim için takımdan çıkmak istedim işi bıraktım. Arkadaş ve ortağı takımdan ayrılmamı kabullenemedikleri için direk Server Files'i satmaya kalktı.

Gerekli kanıtlarıda tek tek ekliyorum.

6yWGarz.png

Az önce ''
filesi ücretli aldım ve files farklıdır aynısı degildir..
'' bunları diyen arkadaş şimdi diyor ki skype de görüntüye iyi bakın. Kullanıcının yalan söylediği belgelendi.

'' HİZMET ŞARTLARI;

- Uygun ve sorunsuz çalışan Free BSD Sürümü : 9.2

- Uygun ve sorunsuz çalışan MySQL Sürümü 5.5.x

- Eğer farklı sürüm Free BSD ya da MySQL sürümünde kullanılır ise kapanma sorunu yaşanabilir.

- Herhangi bir şekilde destek verilmemektedir.

- Satın alındıktan sonra geri iade kesinlikte yoktur.- Kurulum size aittir.

LÜTFEN, BU ŞARTLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN ''

Son düzenleme:
wAAAABJRU5ErkJggg==
MaXmi Nickli Üyeden Alıntı
http://www.turkmmo.com/ucretli-files...s-hic-bir.html

bana ait files satılıyor kendime ait bir satış konusu var zaten bu konuyu kapatabilir misiniz

lanetadam
http://www.turkmmo.com/ucretli-files...l#post17613059
Kişi files'i ücretle alıp daha farklı şekilde sattığını iddia ediyor?

Turkmmo yönetiminden beklemediğim bir davranış.

1. si Server Files
13.08.2014 tarihinden beri satış'ta. O tarihten bu tariha kadar hakkımda tek şikayet konusu açılmamış ve Server Files ile alakalı tek bir şikayet gelmemiştir.

2.si Satın alan kullanıcıların hepsi yorumlarda olumlu yorumlar atmış ve ayrıca sorun olduğu an güncellemesini getirdik. Ve satın alan kullanıcılara teslim ettik. Bize ulaşmayanlar alamadı tabiki ulaşanlara link olarak veriyoruz.

3. sü Gökay ZORLU ve Gürses Ördek isimli şahıs benden tam olarak hatırlamıyorum ama 2 hafta ile 1 ay arasında bir sürede Server Files satın aldı. Bugüne kadar madem sorun vardı neden tek bir şikayet konusu açılmadı? Ya da neden size bir şikayet gelmedi? Ya da bir sorun varsa bütün müşterilerde sorun vardır. Neden diğer müşterilerden itiraz gelmedi?

4.sü TURKMMO adı altında yönetimde bulunan bir admine sesleniyorum.

Diyelim ki Server Files sorunluydu bu kullanıcıya Server Files'i satma hakkı tanır mıydı? Ya da böyle bir konu açma hakkını mı tanır?

Demek ki sorunlu bir Server Files satılsa adamlar gelip burada elini kolunu sallaya sallaya satsa TURKMMO yönetimi bu şekilde mi karşılayacaktı?

Bu şekilde bir davranış ben kendi adıma yakıştıramıyorum hiçte beklemiyordum böyle bir soru. Ama eğer hakkımda olumsuz bir şekilde sonuçlanırsa eğer bütün skype konuşmalarını burada yayınlayıp yapılan haksızlığı da belgelerim.

Soru sorarken sorduğunuz soruya mantıklı mı değil mi diye bir düşünün heleki TURKMMO gibi büyük forumda yetkili olan bir şahıs bir değil 10 kere düşünsün. Bu şekilde bir yaklaşımın ve böyle bir sorunun doğru, adil olmadığını ayırca TURKMMO'nun bu bölüm hakkındaki kurallarını yoksayarak sorulduğunu kabul ederim.

cimjoy53 adlı kullanıcı ve gerçek adı GÖKAY ZORLU

Bir haftadır bir oyun projesi için bana teklif edildi bende kabul ettim. Bir kaç gündür emeklerimle oyunu ayarlıyordum ama bugün çok sinirlendiğim için takımdan çıkmak istedim işi bıraktım. Arkadaş ve ortağı takımdan ayrılmamı kabullenemedikleri için direk Server Files'i satmaya kalktı.

Gerekli kanıtlarıda tek tek ekliyorum.

6yWGarz.png

Az önce '' '' bunları diyen arkadaş şimdi diyor ki skype de görüntüye iyi bakın. Kullanıcının yalan söylediği belgelendi.

'' HİZMET ŞARTLARI;

- Uygun ve sorunsuz çalışan Free BSD Sürümü : 9.2

- Uygun ve sorunsuz çalışan MySQL Sürümü 5.5.x

- Eğer farklı sürüm Free BSD ya da MySQL sürümünde kullanılır ise kapanma sorunu yaşanabilir.

- Herhangi bir şekilde destek verilmemektedir.

- Satın alındıktan sonra geri iade kesinlikte yoktur.- Kurulum size aittir.

LÜTFEN, BU ŞARTLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN ''

Özel mesaj atarak konuyu gerekli yardımı isteyebilirdin konu açmana gerek yoktu,yönetimdeki kişilerde hata yapabilir sonuç olarak onlarda insan yapılan hatayı düzelttim ortada bir sorun yok sanırım artık bu tür olaylarda da özel mesaj atarak ulaşırsanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri