Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
AÇikÇasi ben beĞenmedİm dİsko nedİr oyunmu oynİyacaz dİskoyami gİdecez ?
Buda farklı bir bakış açısı yorum için teşekkürler. Fakat unutmayalım toplu büyük lonca kitleleri resim alabileceği veya arkadaşları ile zaman geçirebileceği kendi loncası için video yapabileceği ve bunlardan hariç bir çok olasılık diye de düşünmek gerekir.AÇikÇasi ben beĞenmedİm dİsko nedİr oyunmu oynİyacaz dİskoyami gİdecez ?
Fikir herşeyden önemlidir unutmayalım.

Kardşeim Sence Biz Salakmıyız ? Bir Düşünsene Biz Yapsaydık O Onuru Saniyede Değiştirdik
Fazla Birşey DEğil Yane Anlıcağın biz Yapmadık Konularımııza Vesaire Bütün Paylaşımlarımıza Gözat 1 Tane SEnin Modelin Olursa ELimdeki Bütün Modelleri Paylaşıma Atacam O Günde Sana Biz Yazmadık DEdim KEndimiz Tasaırm yapabiliyoruz Kimseye İhtiyacımız Yok Bizim Allaha Şükürler olsun ve kimsenin emeğinide biz biz yaptık diye ne kimseye veririz nede paylaşırız bunlarda resimler janusmt2 vermişti
Gördüğünüz Gibi Mekan sadece Dosyaları vErmiş bu Arkadaşlar Bize Gelip Eklemeleri Ve Birkaç yerde Düzeltmeleri Yapın demişti ..
Ve Bunlar Sadece Senden Satın Almadılar Riddacktanda Satın Aldılar Motor Bineği Hala Elimde Duruyor Paylaşmadım Paylaşmamda ? Ve Birkaçtane ZIRH Silaghlar Vardı Senin yaptığın İsmin Bile Yazıyordu Biz İsteseydik Değiştirrirdik Ama Yapmadık V eHala ELimizde Paylaşmadık Paylaşmayızda
Bu Reismler Gerçek Bize Gödnerilen Dosyalardır Ve Biz Hiçbir Şekilde İsmimizi YAZMADIK ! 2.köyleri Kendim yapmıştım ona yazıdm ismimi ama senin yaptığın hiçbirşeye kendi ismimizi yazmadık umarım anlamışsındır kardeşim Bizim Allaha Şükür Kimsenin Emeğinde GÖzümüz Yok Daha Başarılı Olursun İnşallah Ve Bir Keresinde M2M Evleri Satışa Sunmuştun Bende Herhalde Sne yapmadın M2M yazmışsın diyip yaptım sonra bana birkaç modeli kendim yapıtm logoalrı vesaire kendim yaptın dedin ve bütün forumlardanda o satış işini durdurup kaldırdım... İftira Atma Lütfen ....
VECTORnun sana yollamış olduğu resim fakedir bütün arşivime baktım öyle bir klasöre rastlamadım. Ve O 2 Tane Klasörde ayreı Dosyalarda Var Tek DOsyada
Gördüğün Gibi Farklı 2 Packtalar Ve Düşünsene Ben Ne Diye 2 Klasör Oluşturup Öyle Vereyim adamlara Adamlar Bana Ekle DEmiş Ben Oyuna Eklemeliyim Ne Diye Eklemeden Onlara Göndereyim ?
İFTİRA ATMA
Fazla Birşey DEğil Yane Anlıcağın biz Yapmadık Konularımııza Vesaire Bütün Paylaşımlarımıza Gözat 1 Tane SEnin Modelin Olursa ELimdeki Bütün Modelleri Paylaşıma Atacam O Günde Sana Biz Yazmadık DEdim KEndimiz Tasaırm yapabiliyoruz Kimseye İhtiyacımız Yok Bizim Allaha Şükürler olsun ve kimsenin emeğinide biz biz yaptık diye ne kimseye veririz nede paylaşırız bunlarda resimler janusmt2 vermişti
Ve Bunlar Sadece Senden Satın Almadılar Riddacktanda Satın Aldılar Motor Bineği Hala Elimde Duruyor Paylaşmadım Paylaşmamda ? Ve Birkaçtane ZIRH Silaghlar Vardı Senin yaptığın İsmin Bile Yazıyordu Biz İsteseydik Değiştirrirdik Ama Yapmadık V eHala ELimizde Paylaşmadık Paylaşmayızda
Bu Reismler Gerçek Bize Gödnerilen Dosyalardır Ve Biz Hiçbir Şekilde İsmimizi YAZMADIK ! 2.köyleri Kendim yapmıştım ona yazıdm ismimi ama senin yaptığın hiçbirşeye kendi ismimizi yazmadık umarım anlamışsındır kardeşim Bizim Allaha Şükür Kimsenin Emeğinde GÖzümüz Yok Daha Başarılı Olursun İnşallah Ve Bir Keresinde M2M Evleri Satışa Sunmuştun Bende Herhalde Sne yapmadın M2M yazmışsın diyip yaptım sonra bana birkaç modeli kendim yapıtm logoalrı vesaire kendim yaptın dedin ve bütün forumlardanda o satış işini durdurup kaldırdım... İftira Atma Lütfen ....
VECTORnun sana yollamış olduğu resim fakedir bütün arşivime baktım öyle bir klasöre rastlamadım. Ve O 2 Tane Klasörde ayreı Dosyalarda Var Tek DOsyada
Gördüğün Gibi Farklı 2 Packtalar Ve Düşünsene Ben Ne Diye 2 Klasör Oluşturup Öyle Vereyim adamlara Adamlar Bana Ekle DEmiş Ben Oyuna Eklemeliyim Ne Diye Eklemeden Onlara Göndereyim ?
İFTİRA ATMA
Son düzenleme:
Önce kardeşim kelimelerini bırak yaşın başın kaç hitap ettiğin kelimeye bak.Kardşeim Sence Biz Salakmıyız ? Bir Düşünsene Biz Yapsaydık O Onuru Saniyede DeğiştirdikFazla Birşey DEğil Yane Anlıcağın biz Yapmadık Konularımııza Vesaire Bütün Paylaşımlarımıza Gözat 1 Tane SEnin Modelin Olursa ELimdeki Bütün Modelleri Paylaşıma Atacam O Günde Sana Biz Yazmadık DEdim KEndimiz Tasaırm yapabiliyoruz Kimseye İhtiyacımız Yok Bizim Allaha Şükürler olsun ve kimsenin emeğinide biz biz yaptık diye ne kimseye veririz nede paylaşırız bunlarda resimler janusmt2 vermişti
![]()
![]()
![]()
Gördüğünüz Gibi Mekan sadece Dosyaları vErmiş bu Arkadaşlar Bize Gelip Eklemeleri Ve Birkaç yerde Düzeltmeleri Yapın demişti ..![]()
Ve Bunlar Sadece Senden Satın Almadılar Riddacktanda Satın Aldılar Motor Bineği Hala Elimde Duruyor Paylaşmadım Paylaşmamda ? Ve Birkaçtane ZIRH Silaghlar Vardı Senin yaptığın İsmin Bile Yazıyordu Biz İsteseydik Değiştirrirdik Ama Yapmadık V eHala ELimizde Paylaşmadık Paylaşmayızda![]()
![]()
İFTİRA ATMA
" Kendimiz tasarım yapabiliyoruz " demişin => Doğru tasarımdan kastın sadece ev, unutma bu tasarım değildir. 3D Model tasarımı boş obje içermez animasyonu olur, detay girilir, kurgu oluşturulur, stabil yoğun olmayan poly sistemleri kullanılır, kemik sistemleri oluşturulur ve bunları programda yapıp oyunda sorunsuz çalışmasını sağlamak gerekir program budur senin yaptığın değil. 2 obje birleştirip kesme biçmeyle bir iş yaparak model tasarımcısıyım diyemezsin.
----
Gelelim Janus muhabbetine ben bir oyuna eklenecek tüm dosyaları teslim ettim.
Hatta şuan kendisi ile birlikte aynı oyunu yönetiyoruz.
Aramız bozuldu ekleyememişler oyuna size yönelmişler hazır dosyaları oyuna eklemekten kolay ne olabilir. FTP dosyalarına kadar + anlatım txt'lerine kadar herşey mevcuttu.
----
Ridack "kendisinden başkasını düşünmeyen biri"
[27.07.2014 02:53:34] Ridack: you send all your work for free?
[17.07.2014 03:42:47] Ridack: Send me game unpacker and importer
Üsteki yazı bana skypeden yazdıgı yazı git türkçe çevir.
motor bineği nedir 2-3 animasyonu çekmiş wowdan yaptım demiş ister paylaş ister paylaşma o motorun tüm animasyonlarını yapar ben paylaşırım.
Benim dizayn ettiğim evleri logo değişip satışa sen çıkardın ve sen konuyu kapatmadın ben kapattırdım.
İftira atma diyorsun sen baştan ismini lekeledin...
Artık konumu kirletme. Ne halin varsa gör.