Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[ Sparta2.COM ] Disco Map + Örümcek Adam Baştan Sona Karakter :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mekan35m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Onur abiyi 1F'den tanırım. Tamamen kendi konularıyla ilerliyen biridir :)

Yine güzel bir map Onur abi :)

Gerçekten güzel oluyor map ışıklar v.s de eklene bilir bar masası felan :D maksat çekicilik olsun fikir ve uygulama gayet iyi olmuş ellerine emeğine sağlık. Bu arada 2010 dan bu yana bildiğim ve gördüğüm kadarıyla kimse kendi hakkıyla birşeyler yaptığını görmedim illaki bir yerlerden birşeylerden alıntı yapılıyor bu sebeble ilerleme olmuyor malsef . Bu tür konularda Onur'un üstüne kimse göremiyorum forumda Başarılar dilerim :)

Gerçekten güzel oluyor map ışıklar v.s de eklene bilir bar masası felan :D maksat çekicilik olsun fikir ve uygulama gayet iyi olmuş ellerine emeğine sağlık. Bu arada 2010 dan bu yana bildiğim ve gördüğüm kadarıyla kimse kendi hakkıyla birşeyler yaptığını görmedim illaki bir yerlerden birşeylerden alıntı yapılıyor bu sebeble ilerleme olmuyor malsef . Bu tür konularda Onur'un üstüne kimse göremiyorum forumda Başarılar dilerim :)

Map daha tamamlanmadı dediğin gibi eklenecek bir çok şey var ve efek sadece ortada var şimdilik fakat pcde duran yeni dosyalarda ışıklandırmalar (Yanıp sönen lambalar) falan oldu efekli eklenecek zamanla inşallah.
Ben kimseye senden iyiyim demiyorum fakat kimsede küçümsermişcesine senin devrin bitti tavırları kullanamaz.Konuda da neyin ne oldugu kimin ne oldugu açık zaten.
Yorum için teşekkür ederim. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri