HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1.2 ve yeni eklediğin packtaki derlediğin binaride hackshield hatası veriyor buna bi bakmalısın tamamen temiz ve son updateleri yapılmış clientin içerisine atıpta denememişsin bi bunu yap göreceksin
çözümünü bekliyoruz
denemeye gerek yok çünkü altyapı olarak kullanılacak clienti verdim
ha sen o test clientini kullanıyosun peki senden o zaman rica etsekte bize bu binarini ve metin2 packını orjinal ve son updateli cliente görede uyarlamanı isteyelim bunu yaparsan seviniriz önemli bi adım olurdenemeye gerek yok çünkü altyapı olarak kullanılacak clienti verdim
#edit
40250 o test clientinde de denedim kesinlikle aynı hatayı veriyor ve binariden kaynaklanıyor sende çalışıyor olabilir fakat bi şekilde oynama değiştirme yaptığın için sende çalışması normaldir ama üzerinde değişiklik yapılmamış clientin içerisine attığında "START_SERVİCE_ERROR(errorCode=204) hatayı veriyor ya hackshieldi binariden devre dışı bırakacaksın yada binariyi tekrar gözden geçirip tekrar buildleyecen
fixini bekliyoruz
#edit2
tamam bu binari admin yetkisi istiyormuş fakat biz bunu böyle manuel sağ tıkla adminle çalıştır yapmayacaz heralde bu durumu bizden kurtarmalısın
çalışmaların için teşekkürler
Son düzenleme:
1.2 ve yeni eklediğin packtaki derlediğin binaride hackshield hatası veriyor buna bi bakmalısın tamamen temiz ve son updateleri yapılmış clientin içerisine atıpta denememişsin bi bunu yap göreceksin
çözümünü bekliyoruz
exe'dosyasını yönetici olarak çalıştırmalısın.
çözümünü bekliyoruz
denemeye gerek yok çünkü altyapı olarak kullanılacak clienti verdim
#edit2
tamam bu binari admin yetkisi istiyormuş fakat biz bunu böyle manuel sağ tıkla adminle çalıştır yapmayacaz heralde bu durumu bizden kurtarmalısın
çalışmaların için teşekkürler
exe'dosyasını yönetici olarak çalıştırmalısın.
........
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)