mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Pasha37 Windows Server Files 1.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koray'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 116
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.2 ve yeni eklediğin packtaki derlediğin binaride hackshield hatası veriyor buna bi bakmalısın tamamen temiz ve son updateleri yapılmış clientin içerisine atıpta denememişsin bi bunu yap göreceksin

çözümünü bekliyoruz

denemeye gerek yok çünkü altyapı olarak kullanılacak clienti verdim

ha sen o test clientini kullanıyosun peki senden o zaman rica etsekte bize bu binarini ve metin2 packını orjinal ve son updateli cliente görede uyarlamanı isteyelim bunu yaparsan seviniriz önemli bi adım olur

#edit
40250 o test clientinde de denedim kesinlikle aynı hatayı veriyor ve binariden kaynaklanıyor sende çalışıyor olabilir fakat bi şekilde oynama değiştirme yaptığın için sende çalışması normaldir ama üzerinde değişiklik yapılmamış clientin içerisine attığında "START_SERVİCE_ERROR(errorCode=204) hatayı veriyor ya hackshieldi binariden devre dışı bırakacaksın yada binariyi tekrar gözden geçirip tekrar buildleyecen

fixini bekliyoruz

#edit2
tamam bu binari admin yetkisi istiyormuş fakat biz bunu böyle manuel sağ tıkla adminle çalıştır yapmayacaz heralde bu durumu bizden kurtarmalısın

çalışmaların için teşekkürler

Son düzenleme:
1.2 ve yeni eklediğin packtaki derlediğin binaride hackshield hatası veriyor buna bi bakmalısın tamamen temiz ve son updateleri yapılmış clientin içerisine atıpta denememişsin bi bunu yap göreceksin
çözümünü bekliyoruz

#edit2
tamam bu binari admin yetkisi istiyormuş fakat biz bunu böyle manuel sağ tıkla adminle çalıştır yapmayacaz heralde bu durumu bizden kurtarmalısın

çalışmaların için teşekkürler

exe'dosyasını yönetici olarak çalıştırmalısın.

........

Son düzenleme:
kardşeim sadece envanter görünümünü istiyorum. sadice envanter görünümünü serverime nasıl ekliyicem ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri