- Konular
- 206
- Online süresi
- 2m 23s
- Reaksiyon Skoru
- 333
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Janus projesi iptal olup şuan birlikte iş yaptığımız kişidir sahibi.
Ayrıca dosyalarda hiç bir şekilde bir problem yoktu.
ve ben eklenecek tüm dosyaları teslim ettim ftp dosyalarına kadar.
dosyaya yazan kişiler janusmt2 sahibi diyorsunda onun sahibinle ben içli dışlıyım şuan birlikte oyun yönetiyoruz.
Boşuna iftira atmaya gerek yok.
Kimin ne olduğunu herkez biliyor.
Oyunu 1 aya bitirdik.Senin yaptiğin evleri tekrardan biz ekledik nasil verdiysen,artık ardından bizlere files değiştirelim dediler bişey demedik tekrardan janusa kurduk herşeyi.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
herşey bitti,parayı "25.05.2014 (25 Mayis'ta) vericeklerine söz verdiler" Zaman geldi para bekliyoruz kitaplar satılıcak satılıcak diyip diyip oyaladilar ve artik kaçip gittiler.-> Bknz.
ha birde şunlar var,"Allah diyip" kandıran haysiyetsizleri mi bize savunuyorsunuz acaba Sayın Onur?- Katılım
- 31 May 2012
- Konular
- 58
- Online süresi
- 1d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 357
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 183
- MmoLira
- 757
- DevLira
- 0
1) Evler pack halinde verildi. Sadece index eklenecekti.Nasıl verdiysen diyon bu şekilde verdim.( Kullandıkları game sürümüne göre sonradan değiştirip değiştirmedikelrini bilmem.)Oyunu 1 aya bitirdik.Senin yaptiğin evleri tekrardan biz ekledik nasil verdiysen,artık ardından bizlere files değiştirelim dediler bişey demedik tekrardan janusa kurduk herşeyi.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.herşey bitti,parayı "25.05.2014 (25 Mayis'ta) vericeklerine söz verdiler" Zaman geldi para bekliyoruz kitaplar satılıcak satılıcak diyip diyip oyaladilar ve artik kaçip gittiler.
-> Bknz.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ha birde şunlar var,"Allah diyip" kandıran haysiyetsizleri mi bize savunuyorsunuz acaba Sayın Onur?
2) Bir süre kavga ettiğimiz günler oldu o günler içersinde size ulaşıp ne yaptı ben bilmem.
3) Daha sonra tekrardan görüşme sağlandı ve birbirimizden af dilendi tekrar ipler bağlandı.
4) Files kurmuşunuz değişmişiniz orası beni ilgilendirmez ben teslimatı yaptım mı yaptım.
son olarak konu benden çalıp el altından sızdırğınız model dosyaları bunuda unutmayın...
Birde Winrar'a not düşmüşler biz yaptık diye insanda biraz utanma, gurur olur.
Konuyu saptırın siz örtün üstünü zaten tek yaptığınız bu asıl konuya gelelim
Tek diyeceğim şu bir oyuna ev sabitlemekle olmuyor işler beyler..

- Konular
- 44
- Online süresi
- 19m 53s
- Reaksiyon Skoru
- 252
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 134
- MmoLira
- 38
- DevLira
- 0
1) Evler pack halinde verildi. Sadece index eklenecekti.Nasıl verdiysen diyon bu şekilde verdim.( Kullandıkları game sürümüne göre sonradan değiştirip değiştirmedikelrini bilmem.)
2) Bir süre kavga ettiğimiz günler oldu o günler içersinde size ulaşıp ne yaptı ben bilmem.
3) Daha sonra tekrardan görüşme sağlandı ve birbirimizden af dilendi tekrar ipler bağlandı.
4) Files kurmuşunuz değişmişiniz orası beni ilgilendirmez ben teslimatı yaptım mı yaptım.
son olarak konu benden çalıp el altından sızdırğınız model dosyaları bunuda unutmayın...
Birde Winrar'a not düşmüşler biz yaptık diye insanda biraz utanma, gurur olur.
Konuyu saptırın siz örtün üstünü zaten tek yaptığınız bu asıl konuya gelelim
Tek diyeceğim şu bir oyuna ev sabitlemekle olmuyor işler beyler..![]()
Ev mi Kralın Yapabiliyormu Öyle Evleri
Senin Yaptıkların NEy Sparta2 de
Bütün Mapı Aynı Texture Boyamak mı ? Dostum Bırakın Kendinizi Bulunmaz Hint Kumaşı Sanmayı beni Bilen Biliyor seni Bilen Biliyor Gördüğüme Göre Artık Birşeylewer yapamıyorsun
Kaldın yerinde Moruk Arkadan Gelenler Seni Geçti
Anlıyormusun Fazla Abartmaya Gerke Yok
Çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tağam mı?

- Konular
- 58
- Online süresi
- 1d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 357
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 183
- MmoLira
- 757
- DevLira
- 0
ula çocuk beni kendi kefenine koyacak kadar büyüdün mü sen kelime yapıyon ben birşey paylaşmıyom diye yapmıyom anlamına mı gelir. GerizekalıEv mi Kralın Yapabiliyormu Öyle EvleriSenin Yaptıkların NEy Sparta2 de
Bütün Mapı Aynı Texture Boyamak mı ? Dostum Bırakın Kendinizi Bulunmaz Hint Kumaşı Sanmayı beni Bilen Biliyor seni Bilen Biliyor Gördüğüme Göre Artık Birşeylewer yapamıyorsun
Kaldın yerinde Moruk Arkadan Gelenler Seni Geçti
Anlıyormusun Fazla Abartmaya Gerke Yok
Çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tağam mı?
![]()
![]()
![]()
![]()
Oyuna bir ev koymayı biliyon başka bişey bildiğin yok.Oyuna ev koyarkende düşünmeden koyuyon poligonlar desen sıfır bilgin var vertex desen sıfır bilgin var animasyon desen animasyonun a harfini bilmiyon hala kelime yapıyon ula büyü la biraz aptal herif çocuk çocuk yorumlar yapıyon.
Herzaman söylerim yine sölüyom gel geç beni ben sana saygı duyarım fakat benim projelerimle geçinme 2-3 bişey yaptın diye havalanma. Model konusunda bilmediğin bir çok yöntem var heleki program üzerinde bilmediğin bir ton gizli saklı püf noktalar var hala kelime oyunu yapıyon dengesiz dahada yorum atmıyorum ben bu konuya aynı kefene girmem ben seninle git büyü gel...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)