Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Yeni Ws Haritası - 3D MODEL 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan DemirGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 95
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Benim kimseye çamur attığım yok iftira olsa durup durupken zaten sizi neden karıştırayım konuya mantıklı bi açıklaması var mı? .rar tarihi 30.7.2014 13:10 zaten gelip sizden istesem vermezsiniz bunu herkes bilir ama sohbet ettiğiniz kişilere dikkat edin değilmi dışarı laf sızdırıyodur. :o konu benim konum değil zaten konu sahibine haksızlık yapıp kirletmeyin daha fazla.

İyide Benm Dosyalarımda :( Büyle Dosyalar Yokki :( O Ne diyeceksn

Benim kimseye çamur attığım yok iftira olsa durup durupken zaten sizi neden karıştırayım konuya mantıklı bi açıklaması var mı? .rar tarihi 30.7.2014 13:10 zaten gelip sizden istesem vermezsiniz bunu herkes bilir ama sohbet ettiğiniz kişilere dikkat edin değilmi dışarı laf sızdırıyodur. :o konu benim konum değil zaten konu sahibine haksızlık yapıp kirletmeyin daha fazla.

Oncelikle haklının yaninda herzaman varım .

Kardeşim demirgame ile zaten sen yakinsin konu onun demisin . Fazla karışmak istemiyorum ama medet ve fatih olduğu için burada konuşmam gerek konuyu kapatıp daha fazla adamların hakkini yemeden kendi çizimlerini paylaş varsa yoksa bırak bu işleri .

Ayrıca uzman üye olduğun için veya demirgame bin ricası üzerine ona açtırdı n konuyu . Bunu da biliyoruz .
bizim tasarimlar paylaşılmaya devam edilirse bizde sizle ugrasiriz haberiniz olsun.

Hadi eyv .

JANUSMT2 Ye AİT Bizim HİÇBİR ALAKAMIZ YOKTUR İSİM VB YAZDIRMADA ONLARA AİTTİR... daha fazla kfworksa çamur atma :/ JANUSMT2 ye aittir :(

Öncelikle sunu belirtmek istiyorum şimdi,o dosyalarin ne olduğunu ve nereden geldiğini anladim.
Dosyalari biz editlemiş olsaydık bir kere o dosyanın senin eline geçme ihtimali 0.
JanusMt2 yaklaşik bundan 2-3 ay önce,bize kendi serverlerini düzenlememiz için bir teklif sundu.
Evleri ve lonca mapimi artik onlari bilmiyorum,"Mekan'dan satin aldık,eklenmedimi" ne birşeyler söyledi orasini "Khafkef" bilir.
Ben oralara karişmiyorum.Khafkef "Janusmt2'nin mekandan satin aldığı dosyalari onlara ekledi." ve dosyalari kendilerine verdi.
Ondan sonrasinda onlarda bi güzel kaçıp gittiler tabiki :).
O Dosyalar sana kimden geldiyse,dosyaya yazan kişiler "JanusMt2" sahipleridir.
JanusMt2'ye yapsak 1.köyleri ve loncalari zaten kendimiz yapardik bu paylaştiğimiz ev serilerinden 1 tanesini de onlara yapmiştik(2.Köyleri).
1 Köyleride biz yapacakdık,onlar "Mekandan satın aldıkları için" + "Sorunlar var" dediler.Satan mekan, ekleyen bizdik..

Bunu da belirtiyim @Mekan35m;

Saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle sunu belirtmek istiyorum şimdi,o dosyalarin ne olduğunu ve nereden geldiğini anladim.
Dosyalari biz editlemiş olsaydık bir kere o dosyanın senin eline geçme ihtimali 0.
JanusMt2 yaklaşik bundan 2-3 ay önce,bize kendi serverlerini düzenlememiz için bir teklif sundu.
Evleri ve lonca mapimi artik onlari bilmiyorum,"Mekan'dan satin aldık,eklenmedimi" ne birşeyler söyledi orasini "Khafkef" bilir.
Ben oralara karişmiyorum.Khafkef "Janusmt2'nin mekandan satin aldığı dosyalari onlara ekledi." ve dosyalari kendilerine verdi.
Ondan sonrasinda onlarda bi güzel kaçıp gittiler tabiki :).
O Dosyalar sana kimden geldiyse,dosyaya yazan kişiler "JanusMt2" sahipleridir.
JanusMt2'ye yapsak 1.köyleri ve loncalari zaten kendimiz yapardik bu paylaştiğimiz ev serilerinden 1 tanesini de onlara yapmiştik(2.Köyleri).
1 Köyleride biz yapacakdık,onlar "Mekandan satın aldıkları için" + "Sorunlar var" dediler.Satan mekan, ekleyen bizdik..

Bunu da belirtiyim @Mekan35m;

Saygılarımla.
diyelim ki janustan aldım hadi onlar yazmış kafkef yazılarını falanda öyle varsayalım :p janusmt2 yazılarınıda onlar kaldırıp +500 bi servere mi sattılar :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri